Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik ez a bekezdés? Én írtam!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik ez a bekezdés? Én írtam!

Figyelt kérdés
Majd bólintottam egyet és megtörtént, forró ajka az enyémhez tapadt és én a mennyországban éreztem magam, mint később elmondta ő is. Hosszú volt és lassú, mintha mindketten a végsőkig akarnánk élvezni ezt a helyzetet. Fizikai fájdalmat okozott volna, ha hamar abbahagyjuk így mindketten a végsőkig húztuk. Felfedeztük egymás ajkát, és egyszerűen csodálatos volt, főleg így kötöttségek nélkül. Nem kaptam még ilyen jó csókot soha az életben. Ahogy átölelt és én is őt, rájöttem, hogy mit vesztettem el. Az igaz szerelmet, mely csak egyszer van az életben és ha kölcsönös akkor az a legcsodálatosabb dolog a világon.
2010. márc. 20. 13:51
 1/9 anonim ***** válasza:
ez most azt sugallja, hogy megcsalta a párját és így elvesztette az igaz szerelmet ami csak egyszer van az életben?
2010. márc. 20. 13:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Sorry, de nekem nem tetszik...
2010. márc. 20. 13:56
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem ez " utolsó csók " :/
2010. márc. 20. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Kicsit sablonos, de kezdésnek egyáltalán nem rossz! Sőt! Viszont tele van vesszőhibákkal, engedd meg, hogy kijavítsam :)

"Majd bólintottam egyet, és megtörtént, forró ajka az enyémhez tapadt, és én a mennyországban éreztem magam, mint később elmondta, ő is. Hosszú volt és lassú, mintha mindketten a végsőkig akarnánk élvezni ezt a helyzetet. Fizikai fájdalmat okozott volna, ha hamar abbahagyjuk, így mindketten a végsőkig húztuk. Felfedeztük egymás ajkát, és egyszerűen csodálatos volt, főleg így, kötöttségek nélkül. Nem kaptam még ilyen jó csókot soha az életben. Ahogy átölelt, és én is őt, rájöttem, hogy mit vesztettem el. Az igaz szerelmet, mely csak egyszer van az életben, és ha kölcsönös, akkor az a legcsodálatosabb dolog a világon."

2010. márc. 20. 13:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó lett:) Ügyes vagy csak így tovább:D
2010. márc. 20. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:
kicsit elcsépelt, de nem rossz
2010. márc. 20. 14:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Kedves javító!Engedd meg,hogy én meg téged javítsalak:az "és" elé nem kell vessző.
2010. márc. 20. 14:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Előző, igen, ezen bevallom, én is elgondolkoztam. Most megnéztem a Magyar Helyesírás Szabályait:

b) A tagmondatokat bevezető és, s, meg, vagy kötőszó előtt is ki kell tenni a vesszőt: Az ebédre nem kell senkit is megvárnom, / És mindnyájan várnak énrám, hogyha késem. Éj van-e, vagy szemem világa veszett ki? Stb.

Sokszor meglehetősen nehéz eldönteni, hogy az és, s, meg, vagy kötőszóval kapcsolt rész önálló tagmondat-e: Bevágta az ajtót, és dühösen elrohant. De: Hirtelen fölugrott és elrohant. Ilyenkor az írásjelhasználat ingadozhat.

Tehát mindkettőnknek igaza van :D

2010. márc. 20. 14:51
 9/9 anonim ***** válasza:

hm ..

tehetséges :)

nekem tetszik :)

2010. márc. 20. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!