Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irigy vagyok a lányokra, hogy ők újrakezdhetik, nekik mindig van lehetőségük. Joggal? (picit hosszú)
adott egy társaság, majdnem heti jelleggel bulizunk egy pici szórakozóhelyen, mondjuk 3 éve. A lánybarátunknak már volt "sok" pasija, de rövidtávra. Én nekem meg senki, csak a szokásos, vagy foglalt, vagy nem kellek neki, vagy csak évente 1x néz le.
Kifakadt egyszer a lány, hogy már 4 éve nincs rendes pasija. Mellőzve érzi magát.
De valahogy mégis, oké láttuk hogy egyszer X-szel csókolózik szenvedélyesen. Majd következő héten szinte sirva ült ott, mert dobta a pasija. Pár hétig nem is jött oda. Aztán megint megint lett pasi, pár hónapig, megint egyedül van.
Mégis, neki VAN lehetősége, neki egy cseppet sem kell azon aggódnia, hogy lesz valakije!
Én nekem meg semmi garancia nincs, hogy a következő 3 évem sem ilyen lesz. Tehát emiatt irigykedek rá egy picit. Vagy ne tegyem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!