Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinálhatom ezt, vagy butaság lenne?
Van egy srác, aki nagyon tetszik. Egy ideje figyelem, a héten viszont vissza nézett rám és szemezni kezdtünk. Tegnap már egy egészen hosszú és merész pillantást küldött felém és én is viszonoztam.
Most kellene kicsit jegelnem a srácot, egy- két napig nem keresni a pillantását és kacéran el-el tűnni előle, persze nem sokáig, hogy ne azt érezze, ez csak játék. Legalábbis én most ezt csinálnám. Így jobban érdeklem majd és nem hiszi, hogy rögtön az övé vagyok.
Mit gondoltok?
L, 16
Azt, hogy hülye vagy :D:D Micsoda kalandjaid vannak, irigyellek! :D:D
Am sztem ne taktikázz, a fiúk nem fogják az ilyen idióta jeleket, és könnyen lehet h arrébbáll :P
16/F
:D:D:D
Nem emiatt fogja azthinni h az ővé vagy :D menj csak nyugodtan oda hozzá,ismerkedj meg vele,vagy ha nem mersz,akkor szemezz tovább
A fiúk egyszerűek, nem bonyolódnak mindenbe bele. :D
Ezért nem is veszik az ilyen agyoncsavart taktikákat se. :D
22/F
Jah és nem számolják h ekkor vagy akkor találkoztunk így meg úgy XD
Szerintem benne ennyi van meg: Jah, igen, ismerem, láttam már valahol...
Ha akarsz tőle valamit, akkor ne kacérkodj. Nem fogja fel, és azt hiszi, nem érdekel téged.
Amúgy én is agymenést kapok, ha a lány pont az ellenkezőjét mutatja, mint amit szeretne.
jaaaaj de butus vagy XD
Ha már beszéltél vele akkor menny oda és beszélgess veled, szal nem kell félj, föleg h ismered...
meglátod hogy viszonyul hozzád
és ha ugy látod h bejössz neki
akkor folytasd
és késöbb mond meg neki h mi is van (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!