Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik manapság nappali...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik manapság nappali ismerkedés? (Nem suliban és munkahelyen)

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy vannak-e bátor fiúk, akik a számukra szimpatikus lányt leszólítják nappal, tehát nem bulikban este?
2015. nov. 15. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Létezik.
2015. nov. 15. 15:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Létezik. Én lány vagyok, és nem fényes nappal volt már, mert ugye korán sötétedik, de szólítottam le srácot. :)
2015. nov. 15. 15:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én igen, aki megtetszik rendszerint leszólítom.

A reakció a "van barátom" vagy egyéb lekoptató szöveg szokott lenni már akkor is, ha beszédbe elegyedtünk valamennyire.

Kezdem azt hinni, totál felesleges odamenni hozzátok mert minek? Úgysem vevőek a lányok az ilyen ismerkedésre mert írtak itt már olyan ökörséget is, hogy ő(k) nem fognak ismerkedni olyan emberrel akit nem ismernek, WTF?! o.O

2015. nov. 15. 15:17
 4/7 anonim ***** válasza:
3-as: Nőként mondom, ez a legrosszabb duma!
2015. nov. 15. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Amúgy leszólítani sem könnyű mert, ha épp sietünk tényleg csak az lehet, hogy elkéred a számát (én) azzal a kísérő szöveggel, hogy szívesen meginnék vele valamit egyik nap, mert meg szeretném ismerni.

Mondanom sem kell, egyikük sem vevő rá, pedig tényleg nem vagyok már szívbajos, múltkor Viszkok Fruzsit szólítottam le metrón mert ismerősnek találtam és 2 megállón át beszélgettem vele. Sajnos nem volt sok idő így nem lett belőle több.

Meg el tudok velük beszélgetni, ha tényleg van miről, de ehhez ők is kellenek, egyedül nem tudom és nem is akarom csinálni a cirkuszt.

2015. nov. 15. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem össze szokott jönni.
2015. nov. 15. 16:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Léteznek - bár eddig ebből a fajtából csak a paraszttal találkoztam. De hallottam sok pozitív történetet is szerencsére.
2015. nov. 15. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!