Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az barátom nagyon gazdag én meg nem. És nem merem elhozni hozzánk mert félek, mit fog gondolni?
Figyelt kérdés
Szóval én egyetemre járok, egyetem mellett melózok is, a diákmelóval amit csinálok elvagyok. Tudok venni magamnak ruhákat stb (önköltséges vagyok, magamnak keresem meg a tandíjat, szüleim pedig fizetik az albérletet. Szüleim igazi paraszt emberek. Föld, traktor, disznó , tyúk stb, apa mindig szakadt , koszos munkásruhában van. Nagy házunk van, csak hát amióta felépült és be lett rendezve az akkori kor legjobb és legdrágább bútoraival (ami mai szemmel réginek tűnik) azóta nem is lett felújítva és már nem is lesz mert minek. Mármint testvéreim és én se élünk már itt úgymond, másik két testvérem dolgozik, jó munkájuk van, én meg ugye tanulok és egy hónapban kb 1-2x járunk haza hétvégére. Anyuékat meg nem zavarja, mert nekik így jó. Elvannak a földekkel meg kertgondozással meg ezzel-azzal. A mostani barátom nagyon gazdag, el van eresztve rendesen (itt is megjegyzem mielőtt kitalálná valaki hogy irigy vagyok, hogy nem tényleg nem vagyok irigy). Egyedül attól félek vagy inkább aggaszt, hogy ha majd elhozom barátomat hozzánk (mert hát nyilván bemutatom majd szüleimnek) akkor mit fog majd gondolni. Nekik nagy, szép házuk van, sportkocsi stb.és nem fog e "csórónak" gondolni ? Lejátszottam ezt az egészet a fejemben és félek hogy nekem kínos lenne2015. nov. 15. 11:12
11/11 anonim válasza:
Szerintem sincs ezzel semmi probléma. Attól, hogy munkásruhában van édesapád és földműveléssel foglalkozik a családod nem vagytok senkinél kevesebbek. Ez is egy munka, méghozzá kemény. Szerintem büszke is lehetnél erre nyugodtan. A barátod pedig szerintem nem fog ezen fennakadni, hülyeség ezen rágódnod. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!