Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szűrheti ki egy gazdag férfi azokat a nőket, akik a pénzért jönnének össze vele?
ahogy az 1 írja
ki kell alakítanod egy szerényebb képet ismeretlenek előtt
Hát ha már ennyire híre ment a vagyonodnak, elég nehéz lessz... Nem kellett volna mindenkinek elmondani, hogy teli vagy, mint a déli busz! Most nem tudná senki...
Nekem is csücsül néhány millió FT. a számlámon, de ismerőseim a minap kérdezték, hogy honnan szedtem pénzt 110.000 FT-os telefonra !? Párom sem tud róla, és nem is szeretném ha tudna. F
Kit érdekel? Alig néhány alkalom után kiderül, hogy mi is a szándéka. Én valahogy burkoltan közölném ezt vele, kis mesével, hogy már megégettem emiatt magam és amúgy is ez nekem nagyon nehéz, hogy valaki ne csak a pénzemért szeressen stb. Persze ha nyíltan és konkrétan egy ilyennel előállsz, az roppant sértő is lehet, mivel feltételezed hogy ő is ilyen.
Amúgy pedig, nem viszed el drága helyre, nem nyalod ki a seggét, nem árasztod el ajándékokkal, stb. Szóval normális és átlagos dolgokat csinálsz vele és figyeld a reakcióit. Ez nagyon hamar kiütközik. Nem kell túl sok kört futni.
Bár, van egy olyan érzésem, hogy csak vagizni jöttél ide vagy ez csak egy bődületesen nagy kifogás arra, hogy miért nem találsz senkit.
ezek szerint több fiatal ügyvezető is forumozik. :D
hmm, .. legyen: most lettem 31, saját cégem van. ennyi. de kinek nincs? Na de a lényeg, hogy egy tökéletes pénzre vadászó, előre kiszámító, gyönyörű szexis 10/10-es Nő is el tudja árulni magát egy "elejtett fél mondattal" vagy "egy-egy mozdulattal". Akik sűrűn használnak nagy tételben pénzt, azok még könnyebben, szinte csuklóból kiszúrják ez ilyen "dögöket".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!