Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyűvérű az a nő, aki 28 éves koráig 20 pasival feküdt le?
Nem sok. Igazából nem számít.(Nekem inkább az számít hogy ebben volt-e házas, párkapcsolatban élő, barátnő/testvér exe stb... Ha mindenki független volt és te is akkor semmi baj nincs ezzel.)
De én is azt mondom hogy hülyeség, hogy 'mindegyikbe szerelmes voltál'... akkor inkább mondd azt hogy szereted a szexet.
Sorozatos monogamia
Igy terjednek a nemi bajok kesobb meddoseget okozva
Kit érdekel mit gondol más? Ha te nem tartod magad könnyűvérűnek, akkor nem, reklámozni meg nem kell, hogy hány férfival voltál együtt.
Csak a férfiak húzgálhatják a strigulákat? A nők nem? Egyszerűen nem értem azt az általános gondolkodást, hogy a férfiak ettől vagányak, menők lesznek, a nők meg r*b*ncok.
Legalább kiélted magad. Ha egyszer kikötsz valaki mellett, már biztosan nem lesz olyan problémád, hogy még nem tapasztaltál eleget. Tudod mi a jó és mire van szükséged az ágyban, ami amúgy biztosan ijesztő lehet sok férfi számára.
"Ethanol Force nevű felhasználó válasza:
Ha évente csak egy férfival, akkor nem gáz."
Ahhoz 8 éves korában kellett volna kezdenie, de ez így évente 2 pasi átlagban. :-)
Erzelmileg ures magat nem ismero no rovid eleteben van ennyi ferfi ....szomoru
Ajanlom ismerd meg a fiut mielott leveszed a bugyid pl 4-6 honap beszelgetes randik varj a szexet.
szeretném látni azt a 28-30 éves pasit aki 46 hónapig csak beszélgetéssel beéri :DDDDDDDDDDDDDDDd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!