Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti írtok naplót? Ha igen, meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti írtok naplót? Ha igen, meg is mutatjátok? Vagy el van téve? Én írok, de nem mutatnám meg az aktuálisnak. 27/N

Figyelt kérdés

2015. nov. 13. 13:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Dehogy irok! 15 evesen irtam utoljara naplot, szerintem nagyon gyerekes, mar bocsi!

22L

2015. nov. 13. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem írok naplót. Nem hiszem, hogy titkolnám a párom elől, de nem is szívesen mutogatnám. Én ezt eleve úgy kezelem, hogy nem is kérném a másiktól, hogy mutassa meg. Az az ő naplója, az ő privát kis szentélye, maradjon az övé.
2015. nov. 13. 14:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Alkalmanként szoktam jegyzetelni, pl. ha valami nagyon jó dolog történt velem, amire érdemes emlékezni. Vagy ha valami nagy trauma ért, amit így könnyebben fel tudok dolgozni, és hónapokkal később visszaolvasva teljesen másként "élem meg", mint amikor lejegyeztem. De én sem mutatnám meg senkinek, és nem is kérném senkitől, hogy beleolvashassak az övébe.

22/L

2015. nov. 13. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Közel 30 éve írok naplót. Nem gyerekes, az összes híres író, filozófus stb írt naplót. Nyilván nem azt írom le ami történt velem aznap, hanem amikor adódik valami, annak kapcsán az érzéseimet,gondolataimat, impresszióimat.

Amit gyerekesnek tartok az maga a kérdés. Miét mutatnám meg bárkinek is a naplómat? Ez egy teljesen privát dolog.

2015. nov. 13. 19:26
 5/5 A kérdező kommentje:
4# igen, privát dolog, de dugdosni sem kellene... Csak úgy eszembe jutott a kérdés. Viszont én sem olvasnám el a másét, még ha odaadja sem. Ez nagyon személyes dolog. Persze vannak kíváncsi emberek, éppen ezért is tettem fel a kérdést, hogy egy kíváncsi ember vajon meg tudná állni, hogy ne olvasson bele? Szerintem nem.
2015. nov. 20. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!