Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti írtok naplót? Ha igen, meg is mutatjátok? Vagy el van téve? Én írok, de nem mutatnám meg az aktuálisnak. 27/N
Dehogy irok! 15 evesen irtam utoljara naplot, szerintem nagyon gyerekes, mar bocsi!
22L
Alkalmanként szoktam jegyzetelni, pl. ha valami nagyon jó dolog történt velem, amire érdemes emlékezni. Vagy ha valami nagy trauma ért, amit így könnyebben fel tudok dolgozni, és hónapokkal később visszaolvasva teljesen másként "élem meg", mint amikor lejegyeztem. De én sem mutatnám meg senkinek, és nem is kérném senkitől, hogy beleolvashassak az övébe.
22/L
Közel 30 éve írok naplót. Nem gyerekes, az összes híres író, filozófus stb írt naplót. Nyilván nem azt írom le ami történt velem aznap, hanem amikor adódik valami, annak kapcsán az érzéseimet,gondolataimat, impresszióimat.
Amit gyerekesnek tartok az maga a kérdés. Miét mutatnám meg bárkinek is a naplómat? Ez egy teljesen privát dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!