Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti lányok, hogyan mutatjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lányok, hogyan mutatjátok ki a fiú felé ha kapcsolatra is hajlanátok?

Figyelt kérdés

Egy csajjal nagyon jóban vagyok: megbizunk egymásban, jól érezzük magunkat egymás társaságában, kézenfogva sétáltunk a városban, mondja hogy biztonságban érzi magát mellettem meg hogy jó velem, találkozunk is meg minden. Szerintem bejövünk egymásnak, de nem tudom biztosra, mert annyira ingadozó a viselkedése.

én, mint srác, kimutatom az érzéseim felé

2014. okt. 12. 18:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
fiú vagyok és érdekelnek a válaszok :D bocsi
2014. okt. 12. 18:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Csokold meg... Ha vissza csokol, nyert ugyed van... Ha utana nem vagy bizos a dologban, akkor kerdezz ra masnap, hogy szerinte jartok-e, vagy modt mi van koztetek? Es akkor hagyd, h ő mondja ki
2014. okt. 12. 18:47
 3/11 A kérdező kommentje:
túl kockázatos ez... nem akarom tönkrebaszni a kapcsolatot, ami kettőnk között van
2014. okt. 12. 18:48
 4/11 anonim ***** válasza:

sokat néz,nem csak 1-2x,a barátnőjével rólad beszél,kérdezi hogy mi van veled stb.

pl. a barátnőjével beszélsz suli előtt: - tengap lázas voltam de bejöttem suliba - Tudom mondta XY (a csaj akiről beszélünk) ha érted a hasonlatot.

Mosolyog,a lábfeje feléd áll.

2014. okt. 12. 18:48
 5/11 A kérdező kommentje:
hát mosolyogni mosolyog, meg ölelgetjük egymást, flörtölgetünk, ilyenek... de a csókot még kockázatosnak tartom :D
2014. okt. 12. 18:50
 6/11 anonim ***** válasza:

pedig sztem a csaj a csókodra vár

húzzál bele

ha nem jönne be

ami sztem nem ugy van akkor mutasd meg a kérdésed és mond hogy mi biztattunk ennyi

én megcsokolnám

és sokan mások is

2014. okt. 12. 19:00
 7/11 A kérdező kommentje:
de nem az lenne a normális reakció felőle hogy minél több időt akarna ő is velem tölteni?
2014. okt. 12. 19:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is csok a kovetkezo lepcso.. Ne legyel puhapocs
2014. okt. 12. 19:08
 9/11 A kérdező kommentje:
és hogyan viselkedne a csaj ha nem kapcsolatot akarna, hanem csak mint barát???
2014. okt. 12. 20:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Igyatok, és akkor kifaggathatod? :D

Kérdezd meg, hogy tetszik -e neki valaki.

Vagy csak mutasd ki folyamatosan, hogy bejön neked!

2014. okt. 12. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!