Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zavar ha egy pasinak szőrös a kézfeje? Borotváljam?
vannak lányok akiknek bejönnek a medvedisznóemberek.
amugy komolyan nem zavarja őket, nekem is olyan, aztán minden hétvégén csajokat sunálok.
hát engem zavar, de sztem vannak olyan lányok akiket nem igazán...de attól függetlenül ne borotváld mert az ciki(legalábbis szerintem) és szőrösebb lesz tőle a kezed
Az a lány aki szerelmes lesz beléd mind1 lesz h szőrös-e a kézfejed, vagy sem...nem amiatt fog szeretni
remélem hasznos volt pá :D
Szerintem meg az gáz,ha valaki borotválja a kézfejét.Tudom,h ma a csupasz csiga a divat,de nekem ettől még a szőrös pasik jobban bejönnek.Aki meg azért nem áll szóba veled,mert szőrös a kézfejed az HÜLYE!
23L
Ha még a kézfejed is ilyen szőrös akkor milyen lehetsz máshol?
Az usziban volt egy tag akit csak úgy hívtunk hogy a pullóver, na az meztelenül is úgy nézett ki mintha ruha lenne rajta.
Eszedbe ne jusson.
Ha mégis azt csak magad miatt tedd,ne egy csaj miatt.Ha Téged nem zavar,akkor hozzá ne nyúlj:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!