Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan, hogy elhagytátok valakiért a pasitokat, mert ugy éreztétek, h ő az igazi?
Én csak férfiként tudok nyilatkozni a saját tapasztalataimról. Nem egyszer volt olyan, hogy határozottan komoly kapcsolatból lépett ki a csaj értem. Volt olyan is, hogy egy nagyon jó barátom csaját hódítottam el. És mindig a pasi szeme láttára csináltam, nem sunyi módon a háta mögött meg interneten. Igen, én ilyen tökös vagyok, és mielőtt még eszetlenül lepontoznátok, közölném veletek a tényt, hogy minden jó csajnak van barátja. Nagyon ritka a szingli fiatal jó csaj. Úgyhogy a jövőben is bátran rányomulok mások nőjére és egy szemrebbenésnyi lelkiismeret furdalásom nem lesz, hogy jaj mit tettem mások párkapcsolatával. Totál lefosom :)
25/F (jóképű F)
#1 és melyiknek voltál te "az igazi"? :D
Volt, hogy valakivel "szakítottam", mert volt más lehetőségem, de az nem is volt olyan kapcsolat, amire én vágytam. De a másik sem érte meg a "szakítást". Most keresgélek, egyedül én képes vagyok boldogulni és ha jön valaki, aki hozzám illik, akkor nem fogom elszalasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!