Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy ő volt az igazi?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel elmentünk színházba és láttam egy fiút, aki nagyon helyes volt és a szemembe nézett. Sőt a szünetben végig bámult. Pedig engem nem szoktak megbámulni se megnézni a 16-17 éves fiúk, mert nem vagyok egy top modell alkat. És azóta is Ő jár a fejemben. Pedig nem tegnap történt. Hanem áprilisban.2014. jún. 6. 16:44
2/3 Andrea Henrietta válasza:
Ahhoz, hogy valakiről el tudd dönteni, hogy ő a nagy ő, ahhoz nem elég egy szinházi előadás szünete.
Biztos hogy belezúgtál, de attól még ha jön egy másik fiú, aki hasonlóan szimpatikus lesz, akkor majd túllépsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!