Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek pasija van és kiccsit szarul érzem magam! Mitől lehet ez?
Hm...ez kicsit onzőség vagy nem is tudom...lehet h nem az, egyszerűen csak már te is nagyon szeretnéd. Ha igazán a barátnője vagy, akkor próbálj meg örvendeni a boldogságának, egy igaz barátnő azt teszi:) és meglátod idővel neked is lesz barátod. ne irigyeld tőle a csókokat, és azt h neki van... lesz neked is, és akkor ő nem fog irigykedni...(lehet egyébként nem ez a megfelelő szó)
nekem volt(van) egy barátnőm és ugyanazt a fiút szerettúk, még gimiben. én állandóan aradoztam róla, hiszen megvolt a száma, smsüeztünk, ő meg hallgatott...és hallgatott...velem örvendett...másfél év múlva tudtam meg h ő is mennyire szerette ezt a srácot. megbeszéltük és azt mondtam h ha ő ilyen rendes volt, akkor nincs az a srác aki megkeseritsen egy barátságot. ésez mai napig igy van. egy srác nem állithat meg egy barátságot. ügyelj erre, ha neki hamarabb összejött engedd hogy boldog legyen. Üdv
Próbálj meg először rendesen megtanulni magyarul.
Biztos, hogy több fiú fog érdeklődve megnézni. Komolyan.
hanyagold a barátnődet, annyit vagy vele hogy nem tudc a pasid keresésre időtszakítani. állandóan csak azt nézed hogy neki,neki,neki milyen jó.
igen veled van a gond.
Szerintem is veled van a gond.
Én is ilyen helyzetben vagyok, az egyik legjobb barátnőm is szerelmes, és mindig beszélgetünk vele a srácról.
Én is szeretnék pasit, de nem azon rágódok, "neki miért van nekem miért nincs", hanem örülök annak, hogy boldog, segítek neki stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!