Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tetszik és a szerelem más szó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tetszik és a szerelem más szó?

Figyelt kérdés
Mert néhány barátaim azt mondják hogy a tetszik(kedvel) az egyenlő a szerelemmmel.Igaz ez?
2010. márc. 19. 16:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Számomra igen:

tetszik: helyes

szerelem: mindig vele akarok lenni + tetszik

2010. márc. 20. 14:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen. Nekem sok mindenki tetszik,de nem mindenki szerelemből. A szerelem sokkal összetettebb.
2010. máj. 10. 16:06
 13/18 anonim válasza:
mondd ki a két szót lassan először: "tetszik". aztán vársz 5 másodpercet mondd hogy: "szerelem"... na ugyanaz a szó vagy más?
2010. máj. 10. 16:20
 14/18 anonim ***** válasza:

előttem lévők már jól kifejtették...

én csak arra lennék kíváncsi, ki mondott neked ilyen hülyeséget és mivel indokolta.. ja és hogy hány éves?:D

2010. máj. 10. 16:21
 15/18 anonim ***** válasza:

Most gondolj bele egyszerűen abba h mennyi mindenre mondod azt h tetszik. Tetszik 1 épület, 1 autó, 1 kisbaba, vagy 1000000nyi lány/nő. Ebbe mind szerelmesnek gondolod magad??? Na ugye h nem. Akkor sztem sejted mi a különbség a 2 szó és azok jelentése közt. Elég sok!

"életművész"

2010. máj. 10. 16:53
 16/18 anonim ***** válasza:
két külön világ -.-
2010. máj. 10. 17:18
 17/18 anonim válasza:

A Magyar Értelmező Kéziszótár így határozza meg a szerelmet:

A szeretett személy iránti vágyban és odaadásban megnyilatkozó, nemi vonzalmon alapuló érzelem.

Döntsd el te, hogy érzed-e ezt valaki iránt, aki csupán tetszik neked!

2010. máj. 10. 17:39
 18/18 A kérdező kommentje:

köszönöm,valaki olyat kérdezett hogy hány éves akik mondták..10 vok és ők is 10...gyerekes dolog..de mostmár értem..vagyis tetszik nekem egy fiú de nem vagyok szerelmes belé...áááá...mostmár értem..köszönöm a válaszokat

A Kérdésnek vége!!

2010. máj. 18. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!