Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tetszik és a szerelem más szó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tetszik és a szerelem más szó?

Figyelt kérdés
Mert néhány barátaim azt mondják hogy a tetszik(kedvel) az egyenlő a szerelemmmel.Igaz ez?
2010. márc. 19. 16:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. márc. 19. 16:50
 2/18 A kérdező kommentje:
Vagyis más szavak?
2010. márc. 19. 16:51
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Sok ember tetszik valakinek.

A szerelem az más.

2010. márc. 19. 16:52
 4/18 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem mást jelent a 2, ez egyértelmű.Ha tetszhet valaki akár ismered akár nem.A szerelme pedig ismeretség után alakulhat ki.

L18

2010. márc. 19. 16:52
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!
2010. márc. 19. 16:53
 6/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik Brad Pitt. De a férjembe vagyok szerelmes. Tök egyszerű.
2010. márc. 19. 17:00
 7/18 anonim ***** válasza:
Ha valakibe szerelmes vagy elég komolyan, akkor akár el is vennéd/hozzá mennél, mert úgy érzed, hozzá tartozol. Ha valaki tetszik, azzal nem tennéd meg azért ugyanezt, max tudod róla, hogy bejön és ennyi :) szerintem alapból érezhető a különbség.
2010. márc. 19. 17:02
 8/18 anonim ***** válasza:
Csak az egyik előfeltétele a másiknak, vagyis nem kell sok, hogy az legyen belőle. Ha a tetszik az kedvel is, akkor az ismerés adott, és kis viszonzásra lobbanhat:)
2010. márc. 19. 17:05
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem egy olyan szó, amire nincs szinonima vagy meghatározás. Tehát nem azonos pl. a tetszikkel sem. Tetszhet egy ruha, egy autó, egy lakás, egy lány/fiú de attól még nem vagy szerelmes belé. Ha szereted képes lennél feladni mindent, ami tetszik neked, azért, hogy vele lehess. Nem csak e tudod, hanem le is akarod élni vele az életed, mert érzed, hogy nélküle nem menne. Elmosolyodsz, ha rá gondolsz, megremegsz, ha hozzáérsz, és ha szenvedsz miatta, a kín is édes.
2010. márc. 19. 17:07
 10/18 anonim ***** válasza:

Igen,szerintem ez két teljesen más szó.

Van egy évfolyamtársam aki nagyon helyes,tetszik,de nem vagyok belé szerelmes,mert nem is ismerem. (remélhetőleg ez változni fog:D )

15/L

2010. márc. 19. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!