Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ez hogy ezt mondja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez hogy ezt mondja?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam egy lánynál aki bejön nekem de azt mondta hogy ne hajtsak rá mert már van pasija. Viszont hallottam olyat hogy nincs pasija. Szerintetek ezt most mért mondta tényleg van barátja vagy csak nem jövök be neki és nem akart megbántani?
2010. márc. 19. 16:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
mindenképp leakar koptatni :D
2010. márc. 19. 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellesz Neki,ez a lényege.
2010. márc. 19. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Tuti hogy kaptatni akart, szerintem ne próbálkozz újra.Én is ezt mondanám ha az illető nem jönne be, vagy azt hogy valakivel alakulóban van egy kapcsolat.

L18

2010. márc. 19. 16:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
szia! lehet az is hogy valóban nincs senkije de nagyon tetszik neki egy valaki amin éppen dolgozik .szerintem hagyd ezt a lányt találsz te hozzád valót.sok sikert
2010. márc. 22. 18:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem nemjössz be neki, de amint tudjuk, a pletykáknak nemnagyon van igazuk, mármint, például, lehet hogy amikor hajtootálrá, még járt valakivel, de azóta szakítottak! Najó, ez így túl erőltettet, szerintem nemjösszbe neki!
2010. márc. 22. 18:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már én is hallottam lány szájából....

Tipikus lekoptatás duma,szerintem:/

2010. márc. 22. 18:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Leakar koptatni...de ha már így a képedbe hazudott egyszerü megoldást javaslok.Mondd neki hogy "Nincs is pasid csak így akarsz lekoptatni, de tudod mit..jobb is, legalább kiderült hogy mekkora egy hazug nő vagy..emellett nem tudod hogy mekkora hibát követél el." :)))
2010. márc. 22. 18:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

18:39

Aha. Ha meg ki meri mondani a csaj, hogy bocs, de rohadtul nem jössz be, akkor meg bunkó meg nagyképű, meg mitképzelmagáról.

Amúgy is tényleg óriási hazugság, hiszen sokat változtat a lényegen. (Jézus...)

2010. márc. 22. 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de sztem le akar koptatni.. amúgy hány éves vagy és a lány hány éves??
2010. márc. 23. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!