Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NŐ POBLÉMÁM VAN, van egy jó barátnőm aki szeret (azt mondja) mindig a kedvemben jár de tegnap láttam, hogy a volt pasiját ölelgeti ez most mit jelent?
Vegyélneki egy ajándékot és mond neki hogy ezt azért kapja mert hűséges volt hozzád .
És felraksz neki ilyen kereszt kérdéseket Pl.:már ha azvoltál. ugye az voltál? És ha nem valjabe hogy nem volt hűséges akkor kérdezd meg tőle. Viért ölelgetted a volt pasidat
Mit kell ezen túlkomplikálni? :D
1, ha jól vettem ki, nem jártok, csak ő mondja, hogy szeret, de így semmi se számít magcsalásnak
2, csak megölelte, lehet hogy jóban vannak még mindig, de semmi komoly
szerintem nem túl értelmes az első gondolata... én pl nem mennék oda hozzá egy ajándékkal, hogy kiderítsem mi van.. addig nem érdemli meg ameddig nem ténylegesen tudni h mi van.. na meg ajándékozás után nem kérdezném meg, hogy miért ölelgetted a volt pasidat..
hanem rávezetném, hogy láttam tegnap elvoltatok -a volt pasija neve-val/vel és valószínűleg dumálni fog vagy, ha még így sem valamilyen okból, akkor egy idő után megkérdezném, hogy és miért ölelgetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!