Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utasít vissza mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasít vissza mindenki ha közben azt mondják "nincs veled semmi baj"?

Figyelt kérdés
Pl beszélgetek egy lánnyal neten vagy esetleg találkozunk és közli velem hogy "Nem értem miért nem volt még senkid, pedig tök normális vagy nincs veled semmi gond és te nagyon rendes is vagy" (vagy ehhez hasonlókat). Aztán persze valamiért én mégsem kellek. Velem csak beszélgetnek meg ilyenek. De amikor jön egy agyilag zokni, harsány " ki ha én nem" stílusú ember, arra meg ragadnak pedig értelmesen még beszélni sem tud. Akkor most hazudnak vagy mi?
2015. nov. 10. 23:49
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ne keverd össze, értem mit mondasz de más az ha valakit zsinórban 25x utasítanak vissza.
2015. nov. 11. 06:15
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Uhhh öreg, te rettentő nagy rinyagép vagy, millió és egy kisebbségi komplexussal, olyan sértődötten támadod azokat, akik nem nyuszikák és mernek kicsit csípkedlőni a csajokkal, hogy az valami szörnyű. Van fogalmad róla, miről szól valójában az ismerkedés? Nem kel ráborítani rögötna komplett életed, minden szarságaid, kínos meg nyavalyád, hanem kaland kéne legyen. Játszani kell, vadászni és meghódítani. Te úgy kb. ezt instant megölheted, onnantól meg minden, hogy nézel ki.
2015. nov. 11. 07:29
 23/26 A kérdező kommentje:

Erősen ferdítesz...

Nincsen bajom azokkal akik lazán tudnak kötöttségek nélkül beszélni/játszani ha úgy tetszik csipkelődni lányokjal. Ezért is kérdeztem hogyan tudnék ilyenné válni. De természetesen bosszant hogy nekik megy nekem meg nem és még inkább bosszant ha egy bugris ostoba vadállat a csak megdugni tudja a nőket.

Amikor meg nyilván valóan kötekedsz velem is teljesen normálisan reagálok legalábbis szerintem, így még mindig nem értem miért rugdosol.

2015. nov. 11. 09:49
 24/26 anonim ***** válasza:
33%

Nos, a te esetedben a lehető legfontosabb alapszabály: ezentúl soha, semilyen körülmények között ne áruld el, hogy egyrészt nincs, másrészt nem is volt még csajod. Jól érted, még azt sem, hogy jelenleg nincsen. Az ilyen irányu érdeklődést üsd el egy poénnal, de olyannal, ami arra utal hogy menő vagy a csajoknál. Ha megszagolják hogy sose volt csajod, onnantól veszett fejsze nyele, te leszel az überbfsz a szemükben.

Ha ez megvan, a mélyenszántást ugyszintén felejtsd el, az érzelgős baromságokkal együtt. Ha jól veszem ki, akkor cseten nyomod, nos, még könnyebb is a helyzeted, egy-egy humoros mondat-félmondat csodákra képes, online még filozni is ráérsz egy-egy percet a dumán, max ha sokáig tart azt kamuzod, hogy épp most vakartál le valami rüfkét. Az elsődleges cél esetedben az IRL találka. Ha az összejön, első alkalommal tuti orbitálisat fogsz égni /mivel láthatóan egyenlőre gyakorló bfsz vagy/ ám nem kell elkeseredni, gyakorlat teszi a mestert, a második harmadik már jobban fog menni.

Szivesen

2015. nov. 11. 10:05
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

24# Mekkora baromságokat hordasz itt össze. :D Nem mindenkinek kellenek plázap***ák... Velük elhiszem hogy így kell bánni. Egy normális,kedves nőnek fontos az őszinteség, az érzelmek, és a filózás is.

Amit írtál , abból egy valami igaz a rendes lányokra nézve: Ne zúdítsd rá a magánéleted problémáit, ne mesélj magadról, csak ha kérdez, ne panaszkodj.

2015. nov. 11. 11:02
 26/26 anonim ***** válasza:
a "nincs veled semmi baj" és a "kellesz nekem" között azért ku*rva nagy szakadék tátong! szerintem ha egy ember kapcsolatot akar és nem csak du*gni egyet -legyen az nő vagy férfi- akkor nem olyat keres akivel "nincs semmi baj" hanem olyat akire azt mondja, hogy "igen, ő kell nekem". én sem vagyok csúnya, de ez még nem jelenti azt, hogy jóképű lennék!
2015. nov. 11. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!