Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít vissza mindenki ha közben azt mondják "nincs veled semmi baj"?

ma 00:08
hidd el a hallgatagabb pasik ugyan úgy bejönnek a nőknek ;) azt meg ne várd, hogy ha semmi nem fog meg benned akkor bejöjjél neki.. attól hogy hallgatag vagy még bizonyíthatod a rátermettséged, férfiasságod, csak picit máshogyan mint az aki nem csendes típus

"hülye vagy, bezzeg én.."
hát nem nekem vannak problémáim a nőkkel ;)

akkor megvan a hiba.
betartod a csajozás szabályait és akkor össze tudod hozni.
felkelted az érdeklődését,megnevetteted,egyértelművé teszed,hogy nem vagy elepedve tőle és irányítod a beszélgetést,nem engeded át soha egyszer sem.
ha válaszol akkor érdeklődik.
ha kérdez,akkor nagyon érdeklődik.
ezeket tartsd szem előtt.
amíg nem dugtad meg,addig ne erőltess semmi mélyenszántó dolgot,tartsd meg magadnak a titkaidat és főleg a problémáidat.
ennyi kb.

bakker...még jóhogy tudatos legyél,sőt előre kiszámított és megkomponált legyen minden leírt szavad.
a net ezért jó,mert ugyanazokat a fordulatokat,beszélgetéseket le tudod gyakorolni rengeteg nővel és így ki tudod kísérletezni,hogy mi az ami működik és mi az ami nem.

Valami baj biztos van, csak nem akarja kimondani vagy nem tudja megfogalmazni. Sok fiú mondja magára, hogy rendes, közben meg simán papucs. És a lányoknak is kell egy kis vadászat. Az nagyon unalmas, ha valaki az első szavadra ugrik.
De az is lehet, hogy nem tetszel a lánynak. És ennek nem sok köze a külsődhöz. Nekem is volt már olyan jelentkezőm akit kikosaraztam, a barátnőim pedig sorra mondták, hogy " de hát milyen jól néz ki". Persze én is láttam, de engem akkor sem fogott meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!