Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utasít vissza mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasít vissza mindenki ha közben azt mondják "nincs veled semmi baj"?

Figyelt kérdés
Pl beszélgetek egy lánnyal neten vagy esetleg találkozunk és közli velem hogy "Nem értem miért nem volt még senkid, pedig tök normális vagy nincs veled semmi gond és te nagyon rendes is vagy" (vagy ehhez hasonlókat). Aztán persze valamiért én mégsem kellek. Velem csak beszélgetnek meg ilyenek. De amikor jön egy agyilag zokni, harsány " ki ha én nem" stílusú ember, arra meg ragadnak pedig értelmesen még beszélni sem tud. Akkor most hazudnak vagy mi?
2015. nov. 10. 23:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez valóban lekoptatós duma.
2015. nov. 11. 00:10
 12/26 A kérdező kommentje:
Pontosan úgy ahogyan az egyik válaszoló már írta hogy "a kapcsolat eleje nem a mélyreszántó gondolatokról szól" nos én mindig mélyre szántottam, sokkal mélyebbre mint kellet volna.
2015. nov. 11. 00:11
 13/26 anonim ***** válasza:

ma 00:08

hidd el a hallgatagabb pasik ugyan úgy bejönnek a nőknek ;) azt meg ne várd, hogy ha semmi nem fog meg benned akkor bejöjjél neki.. attól hogy hallgatag vagy még bizonyíthatod a rátermettséged, férfiasságod, csak picit máshogyan mint az aki nem csendes típus

2015. nov. 11. 00:12
 14/26 A kérdező kommentje:
0:10 Szerintem te pontosan olyan vagy, abból is látszik ahogyan fogalmazol. Eléggé domináns szeretnél lenni. Tipikusan ez a "hülye vagy, bezzeg én.." Én pl soha nem írnék ilyeneket hogy "behalok meg xd" szerintem ez komolytalan. És így értéktelenebbnek hat a válaszod mint a tobbieké volt.
2015. nov. 11. 00:19
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

"hülye vagy, bezzeg én.."

hát nem nekem vannak problémáim a nőkkel ;)

2015. nov. 11. 00:23
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

akkor megvan a hiba.

betartod a csajozás szabályait és akkor össze tudod hozni.

felkelted az érdeklődését,megnevetteted,egyértelművé teszed,hogy nem vagy elepedve tőle és irányítod a beszélgetést,nem engeded át soha egyszer sem.

ha válaszol akkor érdeklődik.

ha kérdez,akkor nagyon érdeklődik.

ezeket tartsd szem előtt.

amíg nem dugtad meg,addig ne erőltess semmi mélyenszántó dolgot,tartsd meg magadnak a titkaidat és főleg a problémáidat.

ennyi kb.

2015. nov. 11. 00:27
 17/26 anonim ***** válasza:
van haverom, aki csendes, magának való fajta, kicsit antiszociális a viselkedése. de rohadt helyes és tapadnak rá a lányok így is. mert amúgy okos és jófej. szerintem több eséllyel fogsz tudni ismerkedni ha feltérképezed a valódi okát és nem áltatod magad, hogy a gonosz lányoknak nem kellesz mert jó fiú vagy...ez a nyomik dumája. hülyeség, azok a srácok akik ezt mondják általában kiderül h hatalmas lúzerek és nem tudnak normálisan közeledni lány felé. sokat csalódtak ezért kitalálták, hogy nem kellek senkinek mert nem vagyok gazdag és beképzelt.. így hibáztathatják a nőket a sikertelenségükért
2015. nov. 11. 00:27
 18/26 A kérdező kommentje:
15:Ne is folytasd erről beszéltem, abban azért megegyezhetünk hogy aki ilyen perfektül visszaüti a labdát az nem egészen az a típus vagy mint akinek először eladtad magad te hantaboy. De hát igen..fájdalmas a beismerés de valóban igaza van az utolsónak. De hogyan változtathatnék ezen? Tényleg tudatosan figyelnem kéne hogy ne legyek túl "mély" és ne kérdezzek olyant amire igazából valójában kíváncsi vagyok és ne tereljem a beszélgetést az "élet nagy kérdéseire"? Akkor nem egy hazugság az egész? Egyáltalán akkor miről lehet beszélni? (az előbbiekben nem a saját problémáimra gondoltam)
2015. nov. 11. 00:47
 19/26 anonim ***** válasza:
9%

bakker...még jóhogy tudatos legyél,sőt előre kiszámított és megkomponált legyen minden leírt szavad.

a net ezért jó,mert ugyanazokat a fordulatokat,beszélgetéseket le tudod gyakorolni rengeteg nővel és így ki tudod kísérletezni,hogy mi az ami működik és mi az ami nem.

2015. nov. 11. 01:02
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Valami baj biztos van, csak nem akarja kimondani vagy nem tudja megfogalmazni. Sok fiú mondja magára, hogy rendes, közben meg simán papucs. És a lányoknak is kell egy kis vadászat. Az nagyon unalmas, ha valaki az első szavadra ugrik.

De az is lehet, hogy nem tetszel a lánynak. És ennek nem sok köze a külsődhöz. Nekem is volt már olyan jelentkezőm akit kikosaraztam, a barátnőim pedig sorra mondták, hogy " de hát milyen jól néz ki". Persze én is láttam, de engem akkor sem fogott meg...

2015. nov. 11. 02:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!