Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy srác akivel jól érzem magam, jobban mint a párommal, akkor mit hazudjak neki ami bevehető sztori arra az esetre ha épp vele vagyok?
Pl ne hazudj, hanem szakíts, és akkor mindenki jól jár. Nem is értem, miért nem ez az elsődleges opció, ha még házasok sem vagytok. Egy beszélgetéssel letudjátok, még csak nagy macera meg vagyonmegosztás (netalán még gyerekelhelyezés) sincs. És ha már most így érzel valaki iránt, miért odáznád el az elkerülhetetlent a pároddal szemben?
Amúgy szerintem a barátnős találkozások általában hihetőek. Mondd, hogy színházba mentek, akkor a telefonod is kikapcsolhatod közben, és nem gyanús.
ON: Ne hazudj semmit, az a legtisztább.
OFF: :D::D:DD
Micsoda kérdés, együtt szeretnél lenni valakivel akivel jól érzed magad, de közben nem akarod lezárni a másikat sem. Azt szokták mondani, hogy két szék között a padlóra.
Ja, olyat is szoktak mondani, hogy köpj fel egyet és állj alá.
>De nem tudom miket hazudjak
Miért vagy egy kapcsolatban, ahol hazudnod kell? Amúgy meg egy felmosórongy vagy, amiért kapásból azt tervehgeted, hogy hogy hazudj.
Nem értem, hogy mit nem értesz azon, hogy ha nem működik egy kapcsolat és nem akarsz ezen dolgozni (hogy működjön) akkor véget kell vetni, mielőtt egy másikba kezdesz (a másik pasival akarsz időt tölteni)...
Egy gyerek és hitel mögé nagyon nem illik ilyenkor bújni... csak még kevésbé leszel ettől gerinces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!