Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Előfordult már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Előfordult már, hogy legszívesebben pofont adtatok volna a párotoknak valamiért?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az oka?
2015. nov. 9. 13:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Mikor elcsaklizta az utolsó tökéletes falat sütit a tányéromról... :D
2015. nov. 9. 13:26
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

A fejere nem utok. Nem akarom karositani a fogsorat vagy eltorni az orrat. Szoval nem adok pofont semmikepp a pasimnak. ( Jarok kuzdosportra, eroset utok.) Nem kiserletezek rajta.

N

2015. nov. 9. 13:29
 3/12 anonim ***** válasza:
29%
Jaj 2-es, te nagyképű csitri! Járhatsz küzdősportra, de akkor is nő maradsz.
2015. nov. 9. 13:45
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
#3 látszik, hogy téged még nem b..szott nő úgy istenigazából fejbe :DD
2015. nov. 9. 13:58
 5/12 A kérdező kommentje:
2-es Nagyon veszélyes lehetsz!:-)
2015. nov. 9. 14:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

3-as

Nekem már vert be nő olyat,hogy 10 percig ülnöm kellett utána.. :)

Ha egy nő mérges az ereje 10x-re nő :)))

2015. nov. 9. 14:17
 7/12 A kérdező kommentje:
6-os gondolom ököllel és nem tenyérrel
2015. nov. 9. 14:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja ökölel :)

De előtte egy tenyerest is levert...

2015. nov. 9. 14:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyik exem esetében többször is. Csak azért makacskodott sokszor, hogy ne tegyen a kedvemre, mert attól ő "papucs" lenne. Volt, hogy ez ellen fellázadtam, és akkor meg nekiállt rángatni. Na, akkor nem csak adtam volna, de ténylegesen adtam is pofont. Elmondása szerint még másfél óra múlva is csengett tőle a füle. De ezt az egy tényleges alkalmat leszámítva is sokszor nehezen tudtam magam visszafogni.

Visszagondolva nem is értem, miért lepődött meg a szakításon :D

2015. nov. 9. 14:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos egyszer felpofoztam egy volt barátomat. Elmentem nyaralni pár napra a barátaimmal, ő kiatlálta, hogy utánam jön pár órára(hozzá elég hözel volt a hely ahova mentünk). Mondtam neki, hogy oké, de nem szeretném, hogy ott is aludjon(mindannyian fizettünk a szállásért, és nem akartam, hogy a barátaim pénzén potyázzon, és amúgy is, picit nélküle akartam lenni). Erre végül csak kisírta a barátaimnál, hogy ott aludhasson. Annak ellenére, hogy mondtam neki, hogy ne. De ha ezek után is elküldtem volna, akkor meg én lettem volna a szemét. Oké, aludjon ott. Este többen bementünk bulizni egy másik városba. Én elég bulizós vagyok, ő nem. Nem is tudom mi a francnak jött velünk, mindketten tudtuk, hogy nem fogja élvezni. Nem is tetszett neki, egész este nyafogott, hogy unatkozik, közben az én pénzemből ivott, mert ő annyit nem hozott magával. Senki nem hívta és még a hangulatot is rontotta. Éjszaka lekéstük az utolsó vonatot, ami haza vitt volna. Úgyhogy elhatároztuk, hogy haza sétálunk. Az út kb. 1,5 órás. Öten sétáltunk, mindenki hulla fáradt és ittas is volt. A barátaimmal nyugadtan, csendben szerettünk volna menni, nem volt kedvünk beszélgetni, teljesen buli utáni melankolikus hangulat volt. Ez a hülye meg folyamatosan mondta a magáét, baromságokról magyarázott, lefeküdt az út közepére, csinálta a cirkuszt. Mondtam neki, hogy fogja be. Először még szépen próbáltam, aztán durvábban, aztán nagyon nyersen és lényegretörően. A barátaim is ugyanígy. Csak nem volt képes nyugiban sétálni. Mikor kb. 2 perc csend után megint elkezdett valami teljesen random hülyeséget beszélni, felpofoztam. Nem tudok erőset ütni, nem is akartam, biztos nem fájt neki. De nagyon nem vagyok rá büszke. Soha nem voltam agresszív, és elítélem a fizikai erőszakot, akkor is, ha nő üt férfit. Szerintem az ugyanakkora bűn, mintha férfi bánt nőt. Soha többet nem csinálnék ilyet, és utólag természetesen ebben az esteben sem tartom indokoltnak. De részeg is voltam, egész nap idegesített és semmibe vette amit kértem tőle, plusz a barátaim előtt is kínosan éreztem magam miatta, úgyhogy akkor, ott nagyon dühös voltam rá.
2015. nov. 10. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!