Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Előfordult már, hogy legszívesebben pofont adtatok volna a párotoknak valamiért?
A fejere nem utok. Nem akarom karositani a fogsorat vagy eltorni az orrat. Szoval nem adok pofont semmikepp a pasimnak. ( Jarok kuzdosportra, eroset utok.) Nem kiserletezek rajta.
N
3-as
Nekem már vert be nő olyat,hogy 10 percig ülnöm kellett utána.. :)
Ha egy nő mérges az ereje 10x-re nő :)))
Ja ökölel :)
De előtte egy tenyerest is levert...
Egyik exem esetében többször is. Csak azért makacskodott sokszor, hogy ne tegyen a kedvemre, mert attól ő "papucs" lenne. Volt, hogy ez ellen fellázadtam, és akkor meg nekiállt rángatni. Na, akkor nem csak adtam volna, de ténylegesen adtam is pofont. Elmondása szerint még másfél óra múlva is csengett tőle a füle. De ezt az egy tényleges alkalmat leszámítva is sokszor nehezen tudtam magam visszafogni.
Visszagondolva nem is értem, miért lepődött meg a szakításon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!