Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 évea fiúk mivel lehet titeket elcsábítani?
Ismerkedés fázisában örülnétek félmeztelen képnek esetleg?
Nem gondolnátok túlzásnak?
Vagy milyen dolgokkal lehet megszerezni ;)
A párom ez a korosztály, én kicsit hagyományosabb módon fogtam meg magamnak: elhívtam randira, sokat beszélgettem vele, érdeklődtem iránta, ilyesmi. Eszem ágában sem volt elrontani a meglepetést, félmeztelenül/meztelenül élőben látott legelőször, azóta persze már küldtem neki fotókat, de az ismerkedés fázisában szerintem hangulatromboló tud lenni egy ilyen kép- hiszen már mindent tud, akkor mire várjon nagy lelkesen? Nem vagyok az a titokzatoskodó fajta, de egy minimális kis rejtőzködést még én is támogatok ilyen esetben.
És a jelek szerint sikerrel jártam, két éve élünk együtt.
Szerintem a te módszereddel nem "megszerezni fogod", max csak pár alkalomra, ha hosszú távra tervezel, akkor nem javaslom a szexuális jellegű csábítgatások kizárólagos használatát.
Halihó !
Persze,told a képeket !
Miféle túlzás ?
Ide velük,hadd szóljon.
Meg bizony,meg lehet szerezni.Nézi és megint csak nézi,mire megemelkedik a vérnyomása és a kuk@ca is !
Ilyen babát nekem is,ihaj-csuhaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!