Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mivel lehet buliban elcsábítani?
Egy éjszakára.
Hosszú beszélgetés?
Milyen kinézet kell?
Kellemes hang, intelligens beszéd, humor?
Számít ilyenkor, ha van saját kocsija és lakása?
Nekem az a nyerő, ha
- helyes vagy átlagos az arca (tehát nem kell a legjobbnak lenni, de azért nekem jöjjön be),
- van rajta márkás karóra (nem tudom miért, de kell :D)
- jó férfias illata van
- tetszik a mozgása
Most leírtam annak a kinézetét, akivel eyszer összejöttem buliban. Egyszer ültünk le beszégetni, de nem sokat. Nekem a sok duma nem jön be. Egy buli a kinézetről szól, az élvezetekről, nem pedig párkapcsolatokról, meg hétköznapi viccelődésekről...persze ez csak az én véleményem.
18/L
milyen legyen az a külső?
vékony gyerek, ecsetfejjel, fülbevalóval, v-nyakú pólóval és kilátszó alsóval?
vagy?
Jaj, kérdező, nem ezeket a sablonos tulajdonságokat kell megfogni, kiemelni. Ha ránézek, tetszen úgy all in all. Az összhang a lényeg, nem pedig ilyne apró trükkök, meg csak V-nyakú felső vagy csak fülbevalós/nem fülbevalós. Kinek mi jön be, ízlések és pofonok.
És a belső nem számít, már csak azért sem, mert egy éjszaka alatt akárminek megjátszhatod magad, egy ember megismeréséhez pedig idő kell.
CSak kérdezd meg van e kedve buliba menni
Nálam nem nagyon számít a külső de a kilátszó alsótól hányingerem van
És szeretek bulizni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!