Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha folyton panaszkodik (főleg itt) a férfiak egy része, hogy alig találni olyan nőt, aki értelmes, szorgalmas, hűséges, otthon van a konyhában és még sorolhatnám a sirámokat, akkor miért nem kell nekik az, aki mégis ilyen?
Figyelt kérdés
Nem egy ilyenről tudok, évek óta egyedül.2015. nov. 7. 15:19
21/22 anonim válasza:
16 vagyok: nyilván tudom, hogy egy párkapcsolat két emberről szól, de azért gyanús, hogy ha valaki évek óta egyedül van, pedig amúgy próbálkozna és ismerkedne, csak valahogy egyik lehetőséggel sincs megelégedve, akkor ott nem a világgal van a baj.
22/22 anonim válasza:
én is u.erre akartam rávilágítani. Vannak elvárások, de aztán vlhogy nem ötvöződik a valósággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!