Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha folyton panaszkodik (főleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha folyton panaszkodik (főleg itt) a férfiak egy része, hogy alig találni olyan nőt, aki értelmes, szorgalmas, hűséges, otthon van a konyhában és még sorolhatnám a sirámokat, akkor miért nem kell nekik az, aki mégis ilyen?

Figyelt kérdés
Nem egy ilyenről tudok, évek óta egyedül.
2015. nov. 7. 15:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%
Azért mert én nem ismerek ilyen nőt, vagy mert az ilyen nő nem kér belőlem, hanem az álmai hercegét várja. Vagy padig amilyen pasikkal összehozta a sors, azok nem rá buktak.
2015. nov. 7. 15:49
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
Sok ilyen nőt ismerek, aki teljesíti ezeket az elvárásokat. SZINTE MIND párkapcsolatban van. Aki nincs párkapcsolatban, annak meg akkora igényi vannak, hogy nincs az a férfi aki képes neki megfelelni. Például egyik ismerősöm csak nagyon intelligens, nagyon művelt, nagyon jóképű, határozott, de kedves férfiakkal hajlandó összejönni. Extrém elvárásai vannak.
2015. nov. 7. 16:09
 13/22 anonim ***** válasza:
41%
Aki ilyen, az nincs egyedül, legfeljebb akkor, ha egy férfi se néz ki elég jól számára. Mondanám, hogy add meg egy-két ilyen ismerősöd elérhetőségét, de én meg főleg nem néznék ki elég jól számukra.
2015. nov. 7. 16:21
 14/22 anonim ***** válasza:
69%

Hát tényleg ritka az ilyen nő, aki pedig ilyen az már foglalt. Akiről beszélsz, hogy ismersz egyedüli normális nőket, azoknak is van elvárásuk, azért nem jöttek össze senkivel.

De látom azt, hogy a tényleg normális nőkön kívül a menő fickókra mennek, aki nem üt meg egy magasabb szintet, átlagos, azzal nem állnak össze.

2015. nov. 7. 16:29
 15/22 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező, ez szélmalomharc. Itt ezt nem szabad kérdezni, ha nem szidod a nők párválasztási szokásait közellenség leszel. Ez van. Sok itt a keserű, a gyk-n túl sok időt töltő magányos pasi. Ők minden bajuk forrásának a nőket tarják. Ha olyasmit állítasz ami ellent mond az ellenségképüknek akkor vagy hazudsz vagy megmagyarázza, hogy az nem úgy van. Ne foglalkozz velük.
2015. nov. 7. 16:56
 16/22 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem egy ilyen pasi, még ha találkozna is hasonló nővel, nem tudna vele mit kezdeni, mert neki van egy elképzelt kép a fejében az "ideális" nőről, aztán ha valaki jelentkezne, hogy "hahó, én ilyen vagyok", akkor meg egy kézlegyintéssel elhessegetné, hogy "igen, de én olyanra gondoltam, aki...". Idealizálnak egy képet a fejükben, beleértve a külső-belső tulajdonságok teljes halmazát, mint egy filmbéli karaktert, aztán a való életben találj egy ilyen ideált. Szerintem ez lehet a probléma az ilyen férfiakkal, mert azzal semmi gond nincs, hogy vannak elvárásaid a másikkal (és magaddal) szemben, de ha ennyi sok mindent elvársz a potenciális partneredtől, akkor valószínűleg nem őt akarod megismerni és rájönni, hogy vele jól tudsz-e működni vagy sem, hanem egy fantáziát szeretnél a valóságba beleépíteni.
2015. nov. 7. 17:40
 17/22 anonim ***** válasza:
35%
16-osnak részben igazat kell adnom, de sajnos az is tény, hogy a normális értékrendű szabad nők száma is a béka segge alatt van. Én találtam ilyen nőt, de voltak olyan tulajdonságai, amik teljesen elrontották a képet (vallás stb). Hosszú távon nem illettünk össze.
2015. nov. 7. 17:57
 18/22 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom. Egy ismerősöm évekig kövér szorongó gyerek majd tini volt. Aztán lefogyott 50 kilót. Szerintem így is, úgy is helyes volt! Teltek az évek, mindig mondogatta, h helyes lányt akar, vlmi komolyat, mert minden nő megalázza meg kihasználja, meg komolytalanok. Egyszer megmutattam neki egy barátnőmet, aki szerintem egyébként nagyon szép lány, csak szolíd, megbízható és visszafogott. Mit mondott? Hogy "Ez a lány túl komolynak látszik és túl rendesnek, ez nem kell." Ennek egy éve, a pasi azóta is hajtja az idiótábbnál idiótább nőket és persze egyedül van, és pont u.úgy sajnáltatja magát, mint az itteni pasik. Ha neki ez kell... Mindenkit nem lehet megmenteni kérdező!
2015. nov. 7. 17:57
 19/22 anonim ***** válasza:
20%

"Egyszer megmutattam neki egy barátnőmet,"

Egyszer, egy barátnődet. Lehet, hogy "egy barátnő" éppen nem volt neki szimpatikus. Ez nem azt jelenti, hogy az illető menthetetlen lenne. Az én barátnőmmel is anno pont az volt a probléma, hogy túl komoly és túl rendes volt. Egy szent. Én rendes lányt szeretnék, de azért ember legyen, ne pedig egy apáca!

2015. nov. 7. 18:14
 20/22 anonim ***** válasza:
19: Szóval a rendes lány az apáca, a rendes fiú meg a pap? Nem ennyire fekete-fehér szerintem a dolog. És ha a pasi 6 év alatt becsajozni, és csak panaszkodik, pedig nem egy rusnya fazon, hanem kifejezetten jóképű, akkor ott baj van a fejben, nem is kevés, ahogy itt is néhány picsogó emberrel.
2015. nov. 7. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!