Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek velem a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek velem a lányok?

Figyelt kérdés

Szia Mindenkinek!

Az lenne a problémám h egyszerűen képtelen vagyok lányokkal ismerkedni.De nem tudom h miért van ez.

Minden lánynak max. a barátja vagyok csak.Többet senki sem akar tőlem:(

Eddig 18 évesen összvissz 2 kapcsolatom volt.:(

És az nagyon lehangol mikor tőlem sokkal fiatalabb fiúk arról beszélgetnek h ki kit (már elnézést) dugott meg a hétvégi bulin.

Pedig 1-ik srác sem olyan hűű de vagány gyerek.Sőőt...

1 igazi bunkó paraszt mindegyik.

Én meg?

Mindenkivel kedves vagyok,mosolygok,udvarias vagyok stb..

És én mintha csak levegő lennék.Nem vagyok sem ápolatlan,nincs millió pattanásom.

Múltkor volt 1 olyan eset amikor felfigyelt rám 1 lány az ismerőseim közül.Indultam vásárolni és kérdeztem tőle h nincs e kedve velem tartani.

Kérdeztem tőle h kér e valamit.Vettem neki 1 csokit + még amit kért.A lány utána rendesen el volt ájulva h én ezeket mind megvettem neki.Persze h utána jöttek a kérdések h jaaj milyen autótok van,meg h ő nem is gondolta volna h én ilyen jófej meg kedves vagyok.Akkor nagyon rendes volt velem,azóta alig ismer meg.És ez olyan rosszul esett.Én csak jószívű próbáltam lenni és kész.

De ezek szerint csak az anyagiak számítottak neki is.Én viszont most arról nem tehetek h jó anyagi körülményeket teremtettem meg magamnak.Most sokan biztos nagyképűnek gondolnak emiatt.

Lányok!

Tőletek kérdezem.

Ennyire megszerezhetetlenek vagytok?

Mi kell nektek?Mert én már sajnos nem tudok rájönni,próbálkozom de mégsem sikerül semmi sem.Egyszerűen semmi:(

Köszi a válaszokat!

Egy nagyon elkeseredett fiú:(

2010. márc. 19. 00:31
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Vágasd le a hajad sürgősen, nem vagy te csaj. és ne fussál, semmire nem jó, gyúrjál, az kell a csajoknak hidd el nekem.
2010. márc. 20. 10:15
 32/41 anonim ***** válasza:

Igenis fuss! Egyébként az a válaszoló vagyok,-most nincs kedvem visszakereseni:)-aki a kinézeted tudakolta.

Tehát szerintem tökéletesen rendben vagy külsőleg,csak arra ügyelj,hogy ne légy nagyon barna a szolitól,csak az a kellemes alapszín,illetve a hajad szerintem vágasd le,de persze te döntöd el,biztos nem ront annyira az összképen.:)

Ezek alapján szerintem is az a tipikus barát vagy,ne azzal nyűgözd le a csajokat,hogy vásárolsz nekik,hiszen ha adsz magadra és látszik is rajtad,hogy igényes vagy,akkor a többi úgysem érdekli a lányokat.:).

Próbálj kezdeményezni a lányoknál,mondjuk egy apró érintéssel akár,vagy ha látod hogy érdekled a lányt,akkor a csók is jöhet,de ne ˝nyomulj˝ nagyon.Ezektől sose félj...:)Így ki is tudsz esni a pasibarát körből.:)

Remélem segítettem. És hajrá,önbizalom hiányod egyáltalán ne legyen,és ha érdekel,17 éves koromig velem sem foglalkozott senki,most van egy barátom már 1 éve.:)...Nekem csak egy kapcsolatom volt/van,pedig nem vagyok csúnya és magamba zárkózó típus sem,csak mindennek eljön egyszer az ideje!:)

2010. márc. 20. 11:15
 33/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem tudom mi lessz,rem javul majd a helyzet!

Ez a kezdeményezés dolog ami nem nagyon megy:S

Egyszerűen képtelen vagyok bármivel is nyitni a lányok felé.

Mindenkinek megy csak nekem nem?

De másnak olyan egyszerűen megy.

Nekem miért nem?Túl feszült lennék?

Vagy hát már én sem tudom:S

2010. márc. 21. 22:58
 34/41 anonim ***** válasza:

Én leszek a csajod!!! 20/F Bár nem vagyok meleg az hogy van saját konditermed meg kocsid az nagyon jo és elkisérhetlek majd futni is :))

Amugy viccen kivül ilyen adottságokkal hogy még nem találtál magadnak csajt nagyon béna lehetsz, nem egy ördöngös dolog csajozni csak akarni kell és nem bexarni.Én ha jo modu lennék ezt ugy kihasználnám hogy minden más napra uj nöm lenne, de sajnos én még csak zsebpénzt sem kapok anyuéktol olyan nagy a csoroság. Nekem azért nincs csajom mert egyszerüen elöre látom hogy sehova nem tudnám elvinni még haza se annyira ciki amiben élek.Már lehetett volna több is ugy hogy én egy lépést nem tettem egyik felé sem, de mindegyiket lekoptattam.

Ja és csak azért osztottam ezt meg veled hogy kicsit gondolkozz el ezen és kezdj élni, használd ki ha már neked megadatott a jo mod.

2010. márc. 22. 00:22
 35/41 anonim ***** válasza:

nekem nincs pénzem, de mégis értek a nőkhöz.

nem szeretnék cserélni :)

2010. márc. 22. 00:33
 36/41 anonim ***** válasza:

Ha megjegyezhetnék valamit a 08:16-sal kapcsolatban:

Ez megint csak nem minden nőre igaz. Én kifejezetten szeretném, ha egy pasi úgy kezelne, mint egy barátot, de egyben a szerelme is lennék.

Abban egyetértek, hogy ne a pénzedért szeressenek, én nem szeretek semmit kapni, ha kell valami, nagylány vagyok, meg tudom venni.

Leírja neked, hogy milyen legyél, de miközben szerepet játszol (hogy elérhetetlen meg miegymás vagy), aközben legyél önmagad. Csak nekem tűnik fel az ellentmondás?

Ja, és ha megtudnám, hogy a horoszkópom miatt találkoznak velem, abban a pillanatban faképnél hagynám az illetőt.

Szerintem tényleg légy önmagad. Annyiban kell CSAK változtatnod, hogy ha ezentúl meglátsz egy lányt, összeszeded a bátorságot (de csak a saját bátorságod, ne játszd a janit), és megkérdezed tőle, hogy elhívhatod-e valahova. Ennyi a titok.

22/L

2010. márc. 22. 01:17
 37/41 anonim ***** válasza:

Nos ezzel nem csak te vagy így egyedül.Hidd el sok srác szenved ebben a szindrómában.Én sem vagyok egy jóképü gyerek mégis csajozok.Mivel vannak csaj "barátaid" ez annyit tesz számomra, hogy tudsz ismerkedni, csak mindig leragad a csaj a barátságnál mivel valljuk be őszintén, elbénázod.Bennük keresed a hibát a leírtak alapján miközben benned van.Látható, hogy kihasználnak téged, ezért kell rögtön a lényegre térni.Egy kis ismerkedés után randira hívni és ha nemet mondd akkor már tudod mi a szitu.

Lányokkal sok helyen tudsz ismerkedni.Buszon,Vonaton,Megállóban.Egy kis cseles duma és kész is.

A végére annyi, hogy fogd meg a mogyoróidat és kezdj el csajozni.Ezt mondtam haveromnak is, de azóta is képtelen rá.

2010. márc. 22. 01:36
 38/41 anonim ***** válasza:

A hajad....be van fonva ?!! lol Lehetséges, h a csajok nem "barát"ként tekintenek rád, hanem barátNŐként?Esetleg jelezd valahogy, h nem vagy lány....pl. ne fond be a hajad.

Egyébként meg sztem az a baj, h azt gondolod, h ha Lacost cipőd, meg ilyen-olyan kütyüjeid vannak, attól majd nagyon menő leszel...esetleg vmi agy nélküli, számító plázap!csa, akinek az a legfőbb gondja, h ne kelljen majd esetleg dolgoznia, az fogékony erre, bár ha a külső adottságaid nem olyan prímák akkor így is csak néhány hónapra lesz kapható.Mentegetőzöl, h nem akarsz nagyképűnek tűnni blablabla, de azért nem tudod megállni, h leírjad, h milyen márkájú órád cipőd van, mintha ez lenne egy sikeres kapcsolat titka.Egy lányt nem lehet megvenni, ill. lehet, de ez más kategória ugyebár :)....minden esetre hosszútávú, ill. komoly kapcsolatra nem ez a megfelelő hozzáállás.Sztem neked úgy igazából még nem kellett sokat tenned azért, h ezt vagy azt megkapjad, itt az első olyan dolog, amit saját erőből kellene megszerezned, és jelentkeznek is a problémák.Próbál meg ismerkedni, és aztán esetleg összejönni valakivel, ha te is úgy érzed, és nem becserkészni a lányokat, mint valami trófeát.

2010. márc. 22. 02:51
 39/41 anonim ***** válasza:

Szerintem csak önbizalom kéne neked...hiába van meg mindened,mégis "kicsinek" érzed még magad...lehet még érned kellene..igazából a sok csajozás és döntögetés ad kellő bátorságot és tapasztalatot a pasiknak-én úgy vettem észre...de egyszer minden ilyenfajta lacoste cipős hapsi szerelmes lesz,és olyankor koppan:)

Szerezz barátokat,járj el velük csajozni,bulizni.Egyébként sportolásos ismerkedéshez én javasolnám a teniszt inkább..:)23L.

2010. márc. 22. 09:38
 40/41 anonim ***** válasza:
figy,el is mondtad a megoldást. -Félénk Vagy.Ezen simán csiszolhaaatsz,menj buliznii részegen könnyeben megy tán az ismerkedés.aztán józanon is fogí.:D
2010. márc. 22. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!