Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek velem a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek velem a lányok?

Figyelt kérdés

Szia Mindenkinek!

Az lenne a problémám h egyszerűen képtelen vagyok lányokkal ismerkedni.De nem tudom h miért van ez.

Minden lánynak max. a barátja vagyok csak.Többet senki sem akar tőlem:(

Eddig 18 évesen összvissz 2 kapcsolatom volt.:(

És az nagyon lehangol mikor tőlem sokkal fiatalabb fiúk arról beszélgetnek h ki kit (már elnézést) dugott meg a hétvégi bulin.

Pedig 1-ik srác sem olyan hűű de vagány gyerek.Sőőt...

1 igazi bunkó paraszt mindegyik.

Én meg?

Mindenkivel kedves vagyok,mosolygok,udvarias vagyok stb..

És én mintha csak levegő lennék.Nem vagyok sem ápolatlan,nincs millió pattanásom.

Múltkor volt 1 olyan eset amikor felfigyelt rám 1 lány az ismerőseim közül.Indultam vásárolni és kérdeztem tőle h nincs e kedve velem tartani.

Kérdeztem tőle h kér e valamit.Vettem neki 1 csokit + még amit kért.A lány utána rendesen el volt ájulva h én ezeket mind megvettem neki.Persze h utána jöttek a kérdések h jaaj milyen autótok van,meg h ő nem is gondolta volna h én ilyen jófej meg kedves vagyok.Akkor nagyon rendes volt velem,azóta alig ismer meg.És ez olyan rosszul esett.Én csak jószívű próbáltam lenni és kész.

De ezek szerint csak az anyagiak számítottak neki is.Én viszont most arról nem tehetek h jó anyagi körülményeket teremtettem meg magamnak.Most sokan biztos nagyképűnek gondolnak emiatt.

Lányok!

Tőletek kérdezem.

Ennyire megszerezhetetlenek vagytok?

Mi kell nektek?Mert én már sajnos nem tudok rájönni,próbálkozom de mégsem sikerül semmi sem.Egyszerűen semmi:(

Köszi a válaszokat!

Egy nagyon elkeseredett fiú:(

2010. márc. 19. 00:31
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
Tudod mi a baj a mostani lányokkal, az hogy nem becsülik a rendes, kedves fiúkat, csak a menő csávókat, akik egy éjszakai rumerára leveszik őket a lábukról, és másnap már szállnak mint a győzelmi zászló, persze más karjába.Ne akarj más lenni mint amilyen vagy, még csak 18. életévedet tőltöd.Meglásd majd jön egy lány aki felfigyel rád, és nem azt nézi milyen csokit vettél neki, vagy milyen kocsid van stb. Hanem te kellessz!Ne parázz, várt fiú várat nyer!
2010. márc. 19. 00:43
 2/41 anonim válasza:
19%
Hetente 22 Miatyánk és 3 edzés egy konditeremben, valamint olvass el havonta 1 könyvet és hidd el változni fog a dolog 1 éven belül. Amennyiben mégsem akkor kib*szott ronda vagy.
2010. márc. 19. 00:48
 3/41 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem pont ugyanez a problémám,csak Én lány vagyok.. 2komolyabb kapcsolatom volt, amiatt mert minden fiú azt gondolta Rólam, hogy milyen könnyen kapható vagyok .. Ritka , ha olyan egy fiú amilyennek Te írtad le Magad..

Sok lánynak csak a pénz a fontos, meg a pompa.. ezt ki kell szűrnöd, és találnod kell egy olyan lányt akinek nem ez a legfontosabb ..

kicsit hagyd a csajozós témát, és majd jön a lány magától..

18/L

2010. márc. 19. 00:49
 4/41 anonim ***** válasza:
60%

Haver, ha vigasztal én is így vagyok mint te, csak én 20 éves és nekem még 1 kapcsolatom sem volt:S

Próbálj visszafogottabb lányokkal ismerkedni, vagy akin látod hogy tetszik neked, szólítsd le azt akivel szemeztek.

2010. márc. 19. 00:50
 5/41 anonim ***** válasza:

00:50 vagyok

tetszik neked helyett tetszel neki*

2010. márc. 19. 00:54
 6/41 anonim válasza:
100%
Elcsábítani kell őket, nem kiszolgálni. Mondjuk kezdetnek.
2010. márc. 19. 00:54
 7/41 anonim ***** válasza:
61%
Ne siránkozzatok már... bulizzatok,rengeteget.. és akkor nincs panasz.. a gép előtt ülve hiába siránkoztok .. nemde??
2010. márc. 19. 00:55
 8/41 anonim válasza:
56%
Amúgy nekem meg pont az a bajom, hogy elcsábítani sok lányt tudok, és erre-arra rávenni, de hosszabb kapcsolat az nem megy. Mit meg nem adnék, ha pl. az elcsábított lányok helyett kapnék egyet egy évre.
2010. márc. 19. 00:56
 9/41 anonim ***** válasza:
Csak egy évre ?:P
2010. márc. 19. 00:57
 10/41 anonim válasza:
:D Rekord lenne már az is. ;) Jobb, mint az 1-2 hónap, maximum...
2010. márc. 19. 00:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!