Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kivel van a gond, és hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel van a gond, és hogy lehetne javítani?

Figyelt kérdés
A barátommal több, mint másfél éve vagyunk együtt. Ő 19 éves, én pedig 18 múltam. Már majdnem egy éve, hogy lefeküdtünk egymással, de még mindig problémáink vannak szex terén, ugyanis kezdetben még csak én nem élveztem, de emiatt mostanra már ő sem élvezi az együttléteket, mert mint állítja: ő csak akkor élvezi igazán, ha látja, hogy én is. Én viszont eddig maximum 5 alkalommal élveztem az egy év során, az is még az elején volt. Próbáltunk javítani a dolgon, új pózokat próbáltunk ki, hosszú előjáték, amibe egy kis ujjazás is belekerült, de ha ezt átváltottuk szexre, akkor nálam az egész elromlott. Próbáltuk gyengéden, vadul, sőt: kombinálva is, de mind hiába. Mostanság sajnos egyre több probléma, néha veszekedés van ebből, sőt, már a szakítás gondolata is felmerült. Én őt hibáztatom, mert egyszerűen nem tudja elérni, hogy élvezzem a szexet (hozzá kell tennem: nekem eddig szinte kivétel nélkül fájdalmas volt az együttlét, és ezt ő is tudja. Mindezek ellenére általában már az elején kijelentem, hogy ez nekem úgysem fog menni, mert megint érzem a fájdalmat, és mondom neki, hogy csak magára figyeljen). A barátomnak pedig ebből van elege, mert szerinte jobban kéne hozzáállnom a dolgokhoz, és "küzdeni", hogy élvezzem. De könyörgöm, eleget küzdök én a fájdalom ellen, olyankor örülök, ha kibírom könnyek nélkül, nem hogy arra koncentráljak, hogy élveznem kéne. Nem tudom, mit lehetne tenni az esetünkben, de kérlek, segítsetek, mert ha ez még sokáig így folytatódik, tönkremegy a kapcsolatom, és azt nagyon nem szeretném.
2010. márc. 18. 23:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Gondolom szoktál vagy régebben magadhoz nyúltál. Na az akkori tapasztalataidat kéne elmondanod a barátodnak előtte vagy a szex közben, hogy mire figyeljen, hogy neked jó legyen. Esetleg még több előjátékkal jobban fel tudna tüzelni és akkor csak a kéjre és nem a fájdalomra figyelnél...

Meg amúgy is, ilyenkor ne a fájdalomra figyelj.

2010. márc. 19. 00:00
 2/16 A kérdező kommentje:
Hidd el, nem szándékosan figyelek a fájdalomra, hanem mert néha olyan erős, hogy minden mást kiüt, és csak az van előttem, hogy mikor lesz már vége, mert nem bírom. Máskor meg nem érzek fájdalmat... de sajnos mást se. Mintha nem is lennének "ott" idegvégződéseim, vagy nem tudom.
2010. márc. 19. 00:05
 3/16 anonim ***** válasza:
Behatolásnál vannak fájdalmaid?
2010. márc. 19. 00:08
 4/16 anonim ***** válasza:

Aha...

Attól még segíthetnél szóban neki, hogy mikor mit csináljon...

2010. márc. 19. 00:09
 5/16 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen szinte egész végig, behatolásnál főképp, és utána sajnos már végig fáj. De ha meg nem fáj, akkor semmit sem érzek. :(:(: Ő is mondta már, hogy segítsek, mondjam, hogy mikor jó, mi jó, hogy jó... csak az a gond, hogy szinte soha, semmikor, sehogyan... így meg nehéz segítenem.
2010. márc. 19. 00:16
 6/16 anonim ***** válasza:

Amikor elélveztél, az mitől, hogyan volt, ez itt a kérdés?

Ez a fájdalom elgondolkodtató. Elég nedves vagy? Olyan van, hogy az elején fáj az aktus, de hogy végig, az betegség jele is lehet, érdemes lenne kivizsgáltatni. Ha fáj, akkor hagyjátok abba, semmi értelme az olyan aktusnak, amit Te épp hogy "kibírsz" (nem is értem, hogy csinálhatjátok ez esetben végig!)

2010. márc. 19. 00:27
 7/16 anonim ***** válasza:

A női orgazmus 80%-ban fejben dől el. Ez bizonyított tény.

Szóval a te hibád ha nem élvezel el, nagyon jó eséllyel.

Gondolom minden sexnek úgy indulsz neki, hogy essünk túl rajta, de úgysem lessz jó....

Ezzel a hozzááláásal esélyed sem lessz elmenni. Változtass rajta!

22F

2010. márc. 19. 00:28
 8/16 anonim ***** válasza:

előző válasszal egyetértek... bizalomjáték a dolog...

am az furcsa h fájdalmat érzel végig... az még normális ha az első pár behatolásnál fáj ... de utána meg kéne h szűnjön...

élveztél már el??

21F

2010. márc. 19. 00:32
 9/16 A kérdező kommentje:
Igen, volt, hogy sikerült, de több, mint fél éve volt az utolsó... nem is tudom, mi volt jó ott és akkor, de jó volt. Most viszont a sorozatos "kudarcok" után néha már tényleg úgy állok az egészhez, hogy "ááá...úgysem lesz jó". Tudom, hogy ez rossz, de egyszerűen már esélyt sem látok rá, hogy jó lesz, és nehéz pozitívan hozzáállnom.
2010. márc. 19. 00:37
 10/16 anonim ***** válasza:

nekem ez tökre úgy jön le ( sorry az őszinteségért), h te nem is szereted már ezt a srácot.. mmint bennem az lenne h ha szeretek egy lányt akkor nyilván úgyis gondolok rá h tutira jó lesz...

itt viszont már az fura h 1. akarod egyáltalán igazán? 2. nem is tudsz ellazulni miért? 3. mitől fáj ennyire??

az okokra keresd meg a válaszokat magadban.

2010. márc. 19. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!