Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kivel van a gond, és hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel van a gond, és hogy lehetne javítani?

Figyelt kérdés
A barátommal több, mint másfél éve vagyunk együtt. Ő 19 éves, én pedig 18 múltam. Már majdnem egy éve, hogy lefeküdtünk egymással, de még mindig problémáink vannak szex terén, ugyanis kezdetben még csak én nem élveztem, de emiatt mostanra már ő sem élvezi az együttléteket, mert mint állítja: ő csak akkor élvezi igazán, ha látja, hogy én is. Én viszont eddig maximum 5 alkalommal élveztem az egy év során, az is még az elején volt. Próbáltunk javítani a dolgon, új pózokat próbáltunk ki, hosszú előjáték, amibe egy kis ujjazás is belekerült, de ha ezt átváltottuk szexre, akkor nálam az egész elromlott. Próbáltuk gyengéden, vadul, sőt: kombinálva is, de mind hiába. Mostanság sajnos egyre több probléma, néha veszekedés van ebből, sőt, már a szakítás gondolata is felmerült. Én őt hibáztatom, mert egyszerűen nem tudja elérni, hogy élvezzem a szexet (hozzá kell tennem: nekem eddig szinte kivétel nélkül fájdalmas volt az együttlét, és ezt ő is tudja. Mindezek ellenére általában már az elején kijelentem, hogy ez nekem úgysem fog menni, mert megint érzem a fájdalmat, és mondom neki, hogy csak magára figyeljen). A barátomnak pedig ebből van elege, mert szerinte jobban kéne hozzáállnom a dolgokhoz, és "küzdeni", hogy élvezzem. De könyörgöm, eleget küzdök én a fájdalom ellen, olyankor örülök, ha kibírom könnyek nélkül, nem hogy arra koncentráljak, hogy élveznem kéne. Nem tudom, mit lehetne tenni az esetünkben, de kérlek, segítsetek, mert ha ez még sokáig így folytatódik, tönkremegy a kapcsolatom, és azt nagyon nem szeretném.
2010. márc. 18. 23:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ja am 00:32 es voltam

21F

2010. márc. 19. 00:41
 12/16 anonim ***** válasza:

szia !

velem pontosan ugyan ez volt a helyzet! csak szexológus segített, azóta nagyon jó minden.

DE!! valószínű a párodat, a szexet és saját magadat nem tudod elfogadni!

nekem csaj uj partnerrel sikerült elengednem magam.

Remélem segítettem, és neked is jó lesz.

2010. márc. 19. 10:58
 13/16 anonim ***** válasza:
De azt mondd már, hogy amikor elélveztél, az hogy történt? Orálisan? Kézzel? Vagy egy bizonyos pózban?
2010. márc. 19. 11:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Tuti hogy az agyadban valami nem oké a kapcsolattal vagy a fiúval. És emiatt leblokkol a tested. Tényleg menj szakembehez, mert ezt nem hiszem hogy fel tudjátok egyedül oldani. Lehet hogy egy másik partnerrel egész más lenne, de lehet hogy az sem segítene.
2010. márc. 19. 13:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi 18-ak voltunk amikor elősször együtt voltunk.Aztán ugyan az történt Velem is ami Veled,magamat okoltam,mindent megtettem,de semmi eredmény.1,5évvel később szakítottunk jött egy másik fiú és csoda történt,minden alkalommal az "égig emelt"(Én is Őt)!Ez 6hónapig tartott,mert én még mindig az elsőt szerettem,az önbizalmam helyre billent,azt gondoltam már vele is menne,hát össze jöttem újra az elsővel.De ugyanúgy nemtudtam megnyílni Vele mint az elején és később csak rosszabb lett.Most 40ek vagyunk az elmúlt 7évben kb 2-szer voltunk együtt és válunk.Minden másban nagyon jól kijöttünk,nagyon szerttük egymást,de az házasság alapköve mégis hiányzott.Próbálkozzatok szakemberrel talán most még nem késő és oda mindketten menjetek el,mert szerintem egymásközött már nem fogjátok tudni megoldani.Én egyedül mentem el,az nem bizonyult elégnek.Szerintem egy ilyen helyzetben nincs hibás(és főleg nem Te vagy a hibás!!!),egyszerüen csak ebben nemilletek össze...szerintem.Sok sikert!
2010. márc. 19. 13:47
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt a témához, néhányotok véleménye, segítsége hasznosnak bizonyult, újra átgondoltam a dolgokat, megbeszéltem vele mindent, azokat a dolgokat is, amiket eddig elhallgattam, most főleg fejben kell eldőlnie a dolgoknak, méghozzá az enyémben, de azt is megbeszéltük, hogy ha ez nem menne, akkor esetleg szakember segítségéhez is fordulunk... együtt. Úgyhogy remélem javulni fognak a dolgok, és újra "örülhetünk egymásnak" :):):)

Még egyszer köszönöm mindenkinek!!!

2010. márc. 19. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!