Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nagyon megbántott. Szerintetek mit csináljak? 21/L
gondoltam meglepem a munkahelyén, erre azt hallom hogy épp egy kollégájának kifejti hogy az exe mennyivel jobb csaj mint én...
szakítani nem bírnék mert nagyon szeretem őt
Te meg meséld el neki, h az apjának nagyobb a farka, mint neki.
26/F
Hát ez nagyon durva :/ Én biztos nem tudnék úgy nézni rá többet...Sőt, ha vele maradnék állandó kényszerítés vágy lenne bennem, hogy bebizonyítsam, hogy jobb vagyok az exnél...
Szerintem először ezt mindenképp beszéld meg vele. De sajnos akármit is mondana, vagy tagadná...mivel a hátad mögött mondta valszeg komolyan is gondolja...:/
Mindenképp tudatnám hogy hallottam, mert a rejtett sértettség elég sz*r ő se tudja mi bajod meg neked se jó magadban tartani.
Megkérdezném miért gondolja így, érez-e valamit az exe iránt még, ha nem akarsz szakítani próbálj változtatni a beszélgetésben felmerülő problémákon, ha viszont érzelmileg kötődik még az exéhez, és olyanokat hoz fel amin változtatni nem tudsz/ nem akarsz akkor viszont jobb lenne kilépni.
sajnos tényleg ki kell rúgni.
nem tudom persze, te milyen hamar teszed túl magad az ilyesmin, de nekem elmenne az önbizalmam ettől nagyon. és kétségekre meg rossz érzésekre nem lehet építkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!