Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Etikátlan ha KÉMPROGRAMMAL...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Etikátlan ha KÉMPROGRAMMAL megfigyelem a páromat?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Már 7 hónapja együtt vagyunk, ő 24 én 23 éves vagyok. Szeretjük egymást, de az utóbbi időben úgy érzem titkolózik. Nekem fontos a kapcsolatunk és vele szeretnék élni a jövőben de amíg picit bizonytalan vagyok benne ez nem fog menni. Ezért arra gondoltam, hogy felteszek a laptopjára egy keyloggert (megfigyelő, láthatatlan program, mely menti, hogy mit csinál, kivel beszél stb.) Mivel IT-s leszek nekem ez nem okoz gondot, szerencsére ő nem ért annyira az ilyen dolgokhoz.

Mit gondoltok, etikátlan ez a dolog? Mihelyst megbizonyosodtam róla, hogy nem tervezget randikat mással, nem társkeresőzik stb. letörlöm a programot. Ti csináltatok már ilyet?

Köszi!

23N

2015. nov. 5. 21:28
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Na kérdező, közben nyilatkoznál, végül hogy döntöttél, mit tettél, kiderült-e valami, vagy rendeződtek a dolgok? :)
2015. nov. 7. 14:24
 32/40 A kérdező kommentje:

Őszinte leszek.

Fiú vagyok, 1 hónapja vagyok a lánnyal és azt érzem, hogy valamit titkol. A kérdést azért tettem fel fordítva, mert nem akartam, hogy rám ismerjenek, illetve igy talán pártatlanabb válaszokat kaptam mintha ezt amit most ide leirok az elejen irtam volna. Nyár eleje óta ismerem, nyáron nem találkoztunk, aztán 1 hónapja járunk kb. Túl jóban van 1-2 fiúval és ezért gondoltam erre a "megoldásra". Nekem évek óta nem volt barátnőm és bizonytalan vagyok kissé felé. Ez a helyzet. huszonévesek vagyunk.

2015. nov. 7. 14:40
 33/40 A kérdező kommentje:
Bocsánat a megtévesztésért. Tehát szeretem őt, de mivel úgy jöttünk össze, hogy második alkalomkor már sex, nem ismerem rég óta, túl jóban van 1-2 fiúval, + nekem is rég volt barátnőm ezért bizonytalan vagyok. Emiatt gondoltam erre a dologra. Ha látnám, hogy nincs semmi gond, akkor nem "kémkednéK" többet utana. Még nem tudom, hogy meg fogom-e csinalni. Most arra gondoltam, hogy az én gépemre teszek ilyet, és mikor átmegyek erről belép fb-ra, a jelszot elmenti és utana meg tudom nezni, hogy esetleg történik-e ténylegesen a háttérben valami. De még nem döntöttem.
2015. nov. 7. 14:43
 34/40 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges volt erről füllenteni, nem hinném, hogy bárki rád ismert volna ezek alapján (ha csak nem itt ismerkedtetek össze), vagy megkülönböztetést kaptál volna.

Azért is lett volna jobb már az elején leírni az igazat, mert azért így kicsit máshogy festenek a dolgok. Főleg az időtartam befolyásol sok mindent, mert azért nem mindegy, hogy valakik 1 hónapja vannak együtt, vagy több mint fél éve.

Mi alapján gondolod, hogy titkol valamit? Nem lehet, hogy csak a saját bizonytalanságod miatt látsz rémeket? Az, hogy vannak fiúbarátai még nem feltétlen jelenti azt, hogy meg is csalna velük.

Szerintem érdemesebb lenne a kémprogramok telepítése előtt komolyan elbeszélgetned erről vele, hisz 1 hónap édeskevés, hogy valakit teljesen megismerjen az ember, sokszor hónapok kellenek hozzá, de ehhez tényleges kommunikáció szükséges.

Bár ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor választhatod az egyszerűbb utat is, bár az kockázatosabb a lebukás szempontjából.

2015. nov. 7. 15:18
 35/40 anonim ***** válasza:

De ez milyen durva..ki tudja hányan teszik fel "fordítva" a kérdést mint te...

Visszatérve a kérdésre...nem,nem az! Nem etikátlan..sajnos :\ a mai világba nem etikátlan ha bizalmatlan vagy vagy megrendül egy kicsit ez a dolog...megy az anyáz@s h most jajj mekkora bizalmatlan vagy de a mai világba ez nem így megy sajnos... :\ TISZTELET a nem sok kivételnek!!!! :)

(Bár ami fura h egy hónapja vagytok együtt és ilyenek jönnek elő,de attól még nemaz)

2015. nov. 7. 15:34
 36/40 anonim ***** válasza:

Jó ötlet volt a nemcsere, így legalább kaptál választ is, nem csak szitkozódást. Már többször is javasoltam itt többeknek. Itt nagyon sok a femináci, férfigyűlölő. Tőlük csak egyoldalú válaszra számíthatsz, persze tisztelet az elenyésző kivételnek.

Nagyon fiatal a kapcsolatotok. Ne érezd magad különlegesnek, hogy veled a 2. alkalommal lefeküdt. Valószínű, hogy a sokadik vagy már. És ez nem jelenti azt, hogy mással is lefekszik, miközben veled van.

Ne kémkedj, találsz mást! Ha ennyi idő után megingott a bizalmad, akkor csak szenvedni fogsz ebben a kapcsolatban, amíg ki nem dob a csaj, és lehet, hogy nemsokára megteszi.

Az önbizalmad viszont nagyon kevés. Törődj többet magaddal, és ne akarj megfelelni senkinek. A csajok, jönnek, mennek, de sose nősülj meg!

2015. nov. 7. 15:53
 37/40 anonim ***** válasza:
Ennyit az őszinteségről...
2015. nov. 7. 15:55
 38/40 anonim ***** válasza:

Anonim oldal mi??egy sràc facebookjàn posztol gyik kérdéskor keveredtem ide..azota sokat beszéltünk de én nem tudtam mert mindig màsnak adta ki magàt..most élőbe viszont sose vallja be..itt àradoztam rola meg hogy vele àlmodtam..élőbe meg pont ràkérdezett arra amit irtam neki..véletlenek nincsenek..ugyhogy akinek van egy szàmitogép zseni ismije annak nincs lehetetlen..ma màr tudom mi volt a hibàm ma màr tudom hogyan kellett volna okosan csinàlni dolgokat..csak sose voltam türelmes hogy kivàrjam..

Szoval jo kapcsolatot hazugsàgra épiteni??

2015. nov. 7. 16:23
 39/40 A kérdező kommentje:

Nem érzem magam önbizalom hiányosnak. Jól nézek ki, sportos vagyok, tanult és jó állásom van. Bármikor leszólítok akárkit az utcán ismerkedés céljából. Az önbizalommal nincs gond.

Szimplán régen volt barátnőm és kissé bizalmatlan vagyok. 1 hónapja vagyunk együtt, hamar lefeküdt velem, elég bevállalós. Meséltem, hogy eddig 3 pasival volt, én vagyok a negyedik. Emlitette, hogy volt olyan, hogy az egyik barátnőjével átmentek 2 sráchoz (a bnője ismerte őket, a bnőm nem, akkor látta először) és csak azért nem szexelt az egyik sráccal mert menstruált. Az egyik közös ismerősünkkel engem zavaróan jóban van. A srác alacsony, dagi, de akkor is idegesít a dolog. Mikor pl.: ilyet mondd, hogy majd lehet átmegy hozzá filmezni, stb. Ott alszik akár...

Erre persze, hogy feltekeny leszek. Tudom, hogy szeret, de mivel nem ismerem rég óta illetve a fentiek miatt van bennem némi bizalmatlanság. Tudom milyenek a nők és a férfiak is. Ezért gondoltam ezt a dolgot. Igen, jönnek-mennek a lányok, de én nem olyan srác vagyok aki hamar túl teszi magát egy csalódáson. Ha a helyemben lennétek titeket nem zavarna amit leirtam? Én sem vagyok szent, sok nővel voltam, beszéltem is neki erről. Én is volt, hogy lefeküdtem 1 talalkozaskor. Csak leirom, hogy tiszta legyen, tudom milyenek az emberek, ezért gondoltam, hogy picit utana neznek, hogy kivel-mit beszel, vannak e más srácok esetleg. Igen, bizalmatlan vagyok, de azt ki kell érdemelni és nem akarom, hogy esetleg honapok mulva deruljon ki, vagy sose, mert ugye a nők ebben a dologban sokkal ugyesebbek. Talan picit paranoias vagyok, de jobb ez mint, h atbasszanak. Ha meg nem találok semmit akkor ennyi, megnyugszom. Vélemények? Köszi

2015. nov. 7. 18:24
 40/40 anonim ***** válasza:
Hát a leírtak alapján tényleg nem tűnik annak a megbízható, "mindhalálighűséges"-típusnak, legalább is aki már első találkozáskor képes lenne valakivel ágyba bújni, annak bizonyára lazább erkölcsi rendje van... ilyen szempontból érthető, hogy van benned bizalmatlanság. De ha ennyire nem bírsz benne megbízni, miért jöttél vele össze? Vagy szerinted az normális lenne, ha ezentúl amíg együtt lesztek folyamatosan kémkedni fogsz utána? Talán lehet olyan lányt kéne keresni, akinél nem lennének efféle kételyeid. Persze gondolom most, hogy már összejöttetek nehezen mondanál le róla, de hát gondolom tisztában voltál ezekkel, mikor összejöttetek. Ha úgy érzed h téged megnyugtatna a kémkedés, akkor csináld, talán jobb, ha még az elején derülnek ki dolgok, ahogy te is mondtad, mintha mondjok hónapok vagy évek múlva.
2015. nov. 7. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!