Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Etikátlan ha KÉMPROGRAMMAL megfigyelem a páromat?
Sziasztok,
Már 7 hónapja együtt vagyunk, ő 24 én 23 éves vagyok. Szeretjük egymást, de az utóbbi időben úgy érzem titkolózik. Nekem fontos a kapcsolatunk és vele szeretnék élni a jövőben de amíg picit bizonytalan vagyok benne ez nem fog menni. Ezért arra gondoltam, hogy felteszek a laptopjára egy keyloggert (megfigyelő, láthatatlan program, mely menti, hogy mit csinál, kivel beszél stb.) Mivel IT-s leszek nekem ez nem okoz gondot, szerencsére ő nem ért annyira az ilyen dolgokhoz.
Mit gondoltok, etikátlan ez a dolog? Mihelyst megbizonyosodtam róla, hogy nem tervezget randikat mással, nem társkeresőzik stb. letörlöm a programot. Ti csináltatok már ilyet?
Köszi!
23N
Ha 1-2 hónapja járnátok, azt mondanám, hogy érthető, ha felmerül a bizalmatlanság. Több mint fél éve együtt vagytok, így ez elég gáz. Szerintem inkább szakíts vele, ha nem tudjátok megbeszélni a dolgokat...
Én nem az etikátlan szót használnám az ilyen tevékenységre, hanem a gerinctelent. Az lehet, hogy te megnyugodhatsz, hogy a párodról nem derül ki semmi - viszont milyen alapon várod így el, hogy ő megbízzon benned? Ha ez kiderül, bukod az egész kapcsolatot, jogosan.
ha ez megfogalmazódott benned
hagyd ott,ne erőltesd ,jobb lesz mindkettőtöknek
Azt írod, vele szeretnél élni a jövőben. Akkor most gondold végig, milyen életetek lesz a jövő héten, vagy a jövő hónapban, ha
a) találsz a gépén valami kompromittálót,
b) nem találsz semmit, de a barátod megtudja, hogy kémkedtél utána.
Nem tennék ilyet senkivel, de akivel sokáig együtt szeretnék lenni, azzal biztos nem. Egy ilyen dolog alapjaiban rendíti meg a bizalmat a másik felé. Mármint az övét, mert te eleve nem bízol meg benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!