Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell a vékony lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a vékony lányokat csúfolni, lehordani mindenféle deszkának?

Figyelt kérdés

Főleg a nők, de a pasik is elkezdték. Miért baj, ha egy lány nem kövér?

Mi lett a mai pasikkal???

2015. nov. 5. 13:07
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Igen, én is folyton megkapom, hogy deszka vagyok (173cm 61kg).miért kell ezt?

Én sem bántom őket, pedig lenne okom.

Én pl nem tudok meghízni és a mellem sem nagy, ez van. Undorító és felháborító hogy ezért leszólnak. És pasik is!

2015. nov. 5. 13:34
 12/24 anonim ***** válasza:

Van ai meg fogyni nem tud, vagy csak brutál nehezen és évek alatt egy kicsit. Azt is spártai körülmények közt. De nem, őket el kell ítélni.

2015. nov. 5. 13:35
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nincs most se kedvem, se időm visszakeresni, de egy hete kérdezte egy hasonló adottságokkal (170 feletti magasság, 60 kiló) rendelkező leányzó, hogy ezzel a túlsúllyal reménytelen-e neki párt keresni... Igen, TÚLSÚLYt írt.
2015. nov. 5. 13:47
 14/24 anonim ***** válasza:
36%
A dagadtak irigységből szidják a náluk vékonyabbakat. Még akkora röhelyt nem hallottam, amit ők szoktak magukról hirdetni "az első osztály ki van párnázva" xD jah, ha az az álmuk, hogy kipárnázott ülések legyenek jó úton haladnak felé:D de mindenki tudja, hogy a vékony (nem túl!) az az egészséges, ezért vonzóbb a legtöbb ember számára, az egészségtelen dagadttal szemben.
2015. nov. 5. 13:57
 15/24 anonim ***** válasza:

Akkor viszont több panaszt ne kelljen hallani az ideális, isteni vékonyaktól itt. Külön tisztelettel a magas-vékony sráctól.

2015. nov. 5. 13:58
 16/24 anonim ***** válasza:

Wanda7 ilyen kérdéseket már én is láttam, nem is egyet. :-)

Én fogyásra hajlamos vagyok, meggyűlt vele a bajom, mire találtam egy olyan utat, aminek a segítségével normál szintre össze tudtam szedni magam, anyukám hízásra hajlamos, egyszer volt szélsőséges állapotban is, onnan kikúrálta magát, de időnként vannak olyan gyógyszerei, amik ezt még fokozhatják, szóval oda kell figyelnie. Én senkit nem gúnyolok a súlya miatt. Azt megmondom, ha valaki egészségtelennek néz ki (ha esetleg bunkó, akkor én sem finomkodok a szavakkal, de ez nem az illető kinézetének szól, hanem a viselkedésének), adok tanácsot is, ha kérik. Mindkét végletről van tapasztalatom.

Én azt nem értem, ha én nem vagyok rosszindulatú másokkal, miért esnek nekem, hogy ja, mert én ilyen-olyan vagyok és nekem könnyű (egyébként meg egyáltalán nem az)...

2015. nov. 5. 14:36
 17/24 anonim ***** válasza:
57%

Most őszintén, néhány komplexusos túlsúlyos ember véleményére miért adsz?

Minden nő vékony akar lenni az a szép, az a vonzó. Ha nem így lenne,nem lenne több milliárdos üzlet a fogyókúrás termékek gyártása.

Bármit megadnék, hogy meg is tudjam tartani a leadott kilókat, ha 15 kilóval kevesebb lehetnék én lennék a legboldogabb nő a világon. De még heti 3 sporttal is túlsúlyos vagyok. És nem vigasztalnak ezért cserébe a nagy melleim :-(((

Hidd el, mindenki mást szeretne mint amilyen, ne zavarjon mások véleménye. A lényeg, hogy te hogy érzed magad a bőrödben.

2015. nov. 5. 16:22
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem a vékony lányok jönnek be. Mindenkinek úgy sem fogsz megfelelni. És bunkó emberek is lesznek mindig...

Nekem se a nagy mell, se a telt testalkat nem tetszik. Csak a kimondottan vékonyt találom szépnek. Ebből kiindulva én biztos nem fogok senkit se ledeszkázni és stb, mivel az tetszik :)

De disznózni és stb sem szoktam.

Persze van akinek a telt tetszik, de mint mondtam nem tudsz megfelelni mindenkinek. Fogadd el magad, és felelj meg önmagadnak. A többiekkel pedig ne foglalkozz! Főleg ne túlsúlyos emberek véleményére támaszkodj! Sokan lehet csak irigységből mondják. És hidd el, nem minden fiúnak a nagy mellű lányok jönnek be. pl. egyből itt is vagyok én példának, és ismerek még szintúgy hozzám hasonló embereket :)

2015. nov. 5. 16:54
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
A probléma ott kezdődik, hogy egy intelligens ember nem bántja a másikat a külseje miatt. Mindegy, hogy az sovány, kövér, kancsal, vagy sánta. Csakhogy az intelligencia manapság eléggé ritkaság.....ez a baj.
2015. nov. 6. 07:51
 20/24 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ez hülyeség. Én soha nem bántottam a vékony csajokat a súlyuk miatt. De nem is tetszenek. A porbléma inkább az, hogy ez a világ rá akarja kényszeríteni az emberekre azt az értékítéletet, hogy csak a sovány csajok a szépek. Volt már nem egy dundi csaj, akiket emiatt (is) vesztettem el, mert gizdára koplalták magukat. Azt mondták, azért, hogy maguknak tetszenek.. de hát magadnak akkor tetszel, ha bebeszéled magadnak hogy szép vagy.. igazából a társadalom "igényeinek" akartak megfelelni.
2015. nov. 6. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!