Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi még az elfogadható korkülönbség egy párkapcsolatban?
"mivel a nők később érnek"
Ezt melyik könyvben olvastad? :D
Én az olyan 40-50 éves fószereket akik 20 lánykákra hajtanak egyenesen büntetném...
Nem igaz,hogy nem találnak korban magukhoz illőt.
Szerintem is a 10.
Felette pár kivétellel a dolog nem működik hosszútávon.
Hosszutavon jo a ferfi javara kb 10 ev. A nonek es a ferfinek is jobb.
A no eretteb ferfivel lehet aki valoszinu jobban is gerjed ra szexualisan mint egy vele azonos korura. Mindket fel jobban jar.
Az, hogy mennyire elfogadható egy kapcsolat, szerintem nem azon múlik, hogy hány év van a két fél között, hanem hogy hány éves a fiatalabbik fél.
18 éves kortól az ember már maga felel a tetteiért, fel tudja fogni, hogy mi jó neki, és mi nem, viszont RENGETEG olyan beteg ember van, aki habzó szájjal hangoztatja, hogy ha a gyerek betöltötte a 14. évét, onnantól mindent lehet vele.
Más kérdés, hogy mennyire működőképes a dolog nagyobb korkülönbség esetén, de egy ideális világban rá kéne hagyni két felnőtt, döntésképes emberre, hogy kivel töltik az idejüket.
"Szerinteket, az ilyen szentimentális szerelem birka válaszok a hasznosak, hogy „jaj, a szerelemben nincs korhatár˝? Hát nem! Egyáltalán nem!"
Tudod itten csak a rózsaszínködös válaszokat várják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!