Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban 5 év korkülönbség a nő javára sok?
19 évesen nem tudnám elképzelni, hogy egy 13 évessel járjak :D
30 év körül szerintem már belefér, bár a legtöbb nő ilyenkor családalapításban gondolkodik, az öt évvel fiatalabb pasik meg még yoloznak, kerülik a felelősséget (akinek nem inge..). De 35 fölött szerintem már lényegtelen.
Én 25 vagyok, a barátom 20. Még soha ilyen jó kapcsolatom nem volt, mint vele. Legalábbis az első hónapokban.
Aztán rá kellet jönnöm/jönnünk, hogy más dolgok fontosak az életben: neki suli (csomó plusz feladatot is vállal), barátok, fesztiválozás, nekem meg a munkakeresés, önálló kis fészek megteremtése, pár év múlva család. Az ő korában én is ugyanazt csináltam. Szóval, nem a korral van a baj, hanem, hogy máshol tartunk. Ha pl ő első éves egyetemista lenne, én meg végzős talán működhetne, bár úgy se biztos.
8-as vagyok:
Mind a ketten egyébként úgy tervezzük, hogy 28 évesen szeretnénk elkötelezni magunkat. Csak az neki még 8 év, nekem meg 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!