Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, ebben a hidegben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ebben a hidegben megáll nektek egy autós beszálltok hozzá ha megkérdezi?

Figyelt kérdés
Jól befűtött autóról beszélünk. Arra gondoltam megállok a buszmegállóban és jópár fiatal fázós csajszit beterelek a kocsiba :D
2015. nov. 3. 19:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

Itt van két videó. Azt angol tudás nélkül is ésre lehet venni, hogy hideg sincs. Azt is, hogy a csajok viszonylag átlagosaknak tűnnek. A többi meg már magáért beszél.

https://www.youtube.com/watch?v=jV6rOiqtKco

https://www.youtube.com/watch?v=8yIopGkIsME

2015. nov. 5. 23:12
 22/27 mikeXxX ***** válasza:
Pont ma nézett két csaj annyira engem a kocsiban este a megállóban , hogy rendesen begondolkoztam elviszem őket :D
2015. nov. 6. 00:10
 23/27 anonim ***** válasza:
egy vadidegen kocsijába?azt a francot!
2015. nov. 6. 00:13
 24/27 anonim ***** válasza:

Az utcán mászkáló bikinis csaj "valóban életszerű"... :-)

Attól mert valaki átlagosnak tűnik, még lehet naiv, felelőtlen. Nem tudhatod, milyen a másik ember, amíg idegen. Én bizalmatlanabb típus vagyok.

2015. nov. 6. 00:15
 25/27 anonim ***** válasza:
Amerikában nem nagy dolog bikinis nőt látni, főleg partvidékeken.
2015. nov. 6. 01:03
 26/27 anonim ***** válasza:
69%

Viccelsz? Ismerőssel se megyek el sehova, ha nem szólok otthon, hogy kivel és hova mentem. Nem hiszem, hogy egy nőt arra trníroztak volna évtizedekig otthon, hogy hogyan tűnjekenk el nyom és segítség nélkül...

Azért még Piroskáról is lehetett tudni, hogy mikor és hova indult, pedig szánt szándékkal akarták elveszejteni a szülei...

2015. nov. 6. 05:18
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de én ezt inkább sorolnám át a humor kategóriába. Miért, te beülnél egy vadidegen mellé, de komolyan? Pláne úgy, hogy ő áll meg melletted, hogy gyere cica, pattanj be:D Egy ilyen jelenetet csak egy horrorkomédiában tudok elképzelni...

Én még taxizni se merek, mióta egyszer barátnőmmel inkább hívtunk egy taxit az esőben este, egy nagydarab, 2 méteres kopasz, medve típusú embert küldtek ki, olyan embert, akinek nem nagyon mersz visszaszólni. Én néztem, hogy biztosan akarjuk ezt, de addigra már beült barátnőm és úgy voltam vele, hogy jó. Aztán megnéztem az üzeneteimet a kocsiban, majd mikor felnéztem és kinéztem az ablakon a nagy semmi és egy erdő volt körülöttünk, mikor külkerületből mentünk volna főúton a belvárosba... Nagyjából 1 másodperc alatt végigment az agyamon, hogy hányféleképp lehet megölni és elásni az erdőben, és a barátnőm se volt kevésbé ideges, aztán a végén visszatértünk a főútra, és a pasi csak tett egy bájos 20 perces kitérőt... Ha belegondolsz még a taxizás is milyen nonszensz, a semmire alapozunk bizalmat, de a te verziód... Komolyan, tegyél le erről a csajozásról.

2015. nov. 15. 02:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!