Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ebben a hidegben megáll nektek egy autós beszálltok hozzá ha megkérdezi?
A 18 db bundam kozul mindig kivalasztom a megfelelot. Nem szallok be idegen vagy alig ismert emberhez a kocsijaba.
N
A "legidegenebb" ember, akinek az autójába ültem, egy férfi arról a helyről, ahova edzeni járok és egy utcában lakunk.
Szerintem buta az a lány, aki egy ilyen ajánlatra igent mond. Ez veszélyes lehet.
Én egyszer részegen beültem egy kisteherautóba, felajánlotta, hogy hazavisz, mert látta, hogy rosszul voltam.
Semmi bajom nem lett.
Nem értem, miért gondolják egyesek, hogy normális dolog beülni egy idegen ember autójába.
Akit ismerek, nyilván tudom, hogy megbízhatok benne, kolléga, rokon, lakóközösség, egy idegenről ezt nem tudom.
A hideg sem mentség, én bírom, amúgy meg jól felöltözök, és ha netán megfáznék, mert benéztem az időjárást, vagy nem jött be a jóslat és alul öltöztem, képes vagyok gyorsan kikúrálni magam (volt már rá példa, hogy felszökött a lázam, egy éjszaka alatt levittem, másnap mentem dolgozni gond nélkül).
Jó helyen dolgozom, ha nagy gáz van, akár hazáig is viszik vagy fuvaroztatják taxival az autó nélküli dolgozókat, ha munkából kell hazamenni, ha reggel derül ki, hogy sztrájkol a BKV, akkor a raktári dolgozókat befuvarozzák háztól házig, az irodásoknak meg van lehetőség otthonról dolgozni. Ha nem munkanap történik valami, akkor van két edzett lábam, megoldom. Egész napokat képes vagyok mászkálni.
Ha baleset van, akkor meg ott a mentő.
Aki idegen autóba csak úgy beül így, hogy leszólítják, az nagyon naiv. Még a stoppolással sem árt óvatosnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!