Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ő férje és az én feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ő férje és az én feleségem sem akar már gyereket. De mi még igen. Mit gondoltok erről, hogy csinálunk magunknak titokban?

Figyelt kérdés

33 vagyok, a feleségem 31 éves és két gyerekünk van, az ő szülővárosában élünk az ő családja közelében. Mindig legalább 3-4 gyerekről álmodtam, de a feleségem nem akar már többet kettőnél. Anyagilag simán lenne rá keret, mert keresünk annyit és van annyi megtakarításunk.

A családdal elég sokat érintkezünk, anyóssal és apóssal pl 2-3 naponta találkozom, de a feleségem oldalági rokonaival (unokatesók, keresztszülők, stb.) is elég sokat, kb hetente.

Az egyik unokatestvére 25 éves csinos nő, akit már 16 éves kora óta ismerek és külsőre mindig azt láttam hogy tetszem neki és azért tisztán külsőre ő is nekem, bár a feleségem valamivel csinosabb nála. Neki egy 28 éves párja van, akivel egy közös gyerekük van, viszont ott meg a férfi nem akar már több gyereket és mindig óvszerrel szexelnek, a férfi nagyon vigyáz.

Évek óta néhány napja beszélgettünk kettesben, mikor átjött napközben, mikor csak én voltam itthon és kiderültek ezek a dolgok. Aztán a lényeg annyi, hogy jó vastag bőrrel elmondtam ami akkor és ott jutott eszembe, hogyha mindketten akarunk még gyereket, akkor össze kellene hoznunk közösen. Aztán megcsókoltam és nem tiltakozott. Az utóbbi 4 napban hat alkalommal szexeltünk és a végén mindig a puncijába élveztem mindenféle védekezés nélkül. Szeretnénk ha teherbe esne, ráadásul havi ciklus alapján vannak a legtermékenyebb napjai.

Megértem, hogy ez soha nem derülhet ki, az a gyerek sosem tudja majd meg hogy én vagyok az apja, de mivel a házastársaink korlátoznak minket egy ilyen nagy vágy beteljesítésében, ezért jogosan vettük a saját kezünkbe a dolgokat szerintem.

És igen, ettől függetlenül érzelmileg és anyagilag is kiállok a saját családom mellett és őket fogom támogatni mindig ezután is.

A másik hogy nem, a férfi nem fog rájönni abból, hogy védekezés ellenére lett a gyerek, hiszen a gumi is csak 99% védelmet nyújt.

2015. nov. 3. 11:27
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

29-30:

Ti "lányok" vagytok? Tuti biztos. Mert akkor nem érthetitek a férfi gondolkodást.

Ha egy férfinek most felajánlanák, hogy lehetne 500 nőtől 500 gyereke, akkor simán belemenne, hiszen a genetikája tovább öröklődne és ez is lényeg.

30: Az a terv, hogy soha ne is tudja meg, hogy ki az igazi, biológiai, genetikai apja. Csak szeretnék még egy nő pocakjába egy gyereket csinálni, aki az enyém lesz.

Sajnálom, hogy még értetlenek is vagytok. Én megértem a ti gondolkodásmódotokat. Ti hogy nem az enyémet? Ennyire beszűkültek vagytok? Nekem a lényeg, hogy minél több utód vigye tovább a genetikai örökségem. Sajna most csak erre van lehetőségem, mert a feleségem nem akar gyerekeket már. Brühü-brühü. Szívesen nevelném az új gyereket is, ha lesz, de kibírom ha nem tudom.

2015. nov. 3. 16:21
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Te nem férfi vagy, hanem egy pö.csedék :D. Vernéd inkább a 220-ba! :D
2015. nov. 3. 16:25
 33/38 anonim ***** válasza:
77%

#23-as valaszado vagyok. Az a baj, h Te nem latsz tovabb a farkadnal, meg az orrodnal...nem tudom, melyik a rovidebb, de egyik sem lehet hosszu, m eleg korlatoltan latod a dolgokat.

Azt irod, h az a fontos, h a genjeidet vigye vki tovabb. Akkor mi a bajod a spermabankkal? Neked nem a gyerek a fontos, hanem az, h vkibe belelohesd a spermadat. Te nem erted a felcserelt ertekrendet. Az allatok gondolkodnak igy, vagyis az osztoneik alapjan elnek. Az embert tudtommal ez kulonbozteti meg az allattol. Ezek szerint Neked csak az a fontos, h a genjeid menjenek tovabb, de az mar annyira nem, h a gyerekedbol milyen ember lesz, hiszen arra sz**rsz, h nem Te fogod felnevelni, m - a magyarazatod szerint erre nincs lehetoseged. Most akkor meg teged sajnaljunk, h milyen gaz helyzetben vagy?

Es nem, nem vagy angyalokkal korulveve, m mint en is irtam, voltam ilyen helyzetben, h hazugsaggal eltem vki mellett, es hidd el, tobb almatlan ejszakam volt, mint olyan, amikor nyugodtan tudtam aludni, ugyanis undoritonak ereztem magam, h a velem elo ember egy masvalalkinek hitt a sajat onzosegem miatt. Es en ezt nem tudtam elviselni, m van egy - szerintem megfelelo - ertekrendem.

hogy tudsz igy egyaltlan tukorbe nezni, h a sajat feleseged unokatestverenek csinalsz gyereket? Azt hiszed, ez kimento ok, h "mert mindketten akartok gyereket, de a sajat parotok nem akar?" Basszus, ezt a part valasztottatok magatoknak. Akkor miert nem valsz el a felesegedtol, es meirt nem keresel egy olyan not, akinek titok, hazugsag, es mas ember becsapasa nelkul csinalhatsz gyereket??? Ja! Mert olyan onzo vagy, h a felesegedet ettol meg nem akarod elvesziteni?

Nem gondolod, h a feleseged megerdemelne a valsztas jogat szinten???

Iszonya gaz, es a legdurvabb az, h meg Neked all feljebb. Szanlmas egy ember vagy...

2015. nov. 3. 16:38
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Tehát állat módjára megbsznál 500 nőt. Ellentmondás ellentmondás hátán. Ha tényleg csak gyereket akarnál, aki tovább viszi a génjeidet, akkor a spermadonor is jó megoldás lenne. Te csak bszni akarsz.

Férfi gondolkodás? Nem ismerek olyan férfit, aki így vélekedik.

2015. nov. 3. 16:51
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Kb. egy érzéketlen ösztönlénynek tudnálak nevezni, még a tulajdon anyádat is felcsinálnád, ha tehetnéd szerintem.

Őszintén remélem, hogy a hülye pi.csáddal együtt megjárjátok és nem lesz gyerek. Legfőképpen az ő érdekében.

2015. nov. 3. 17:45
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
És jó lesz a gyereknek, ha a "papa" nem akarja őt elfogadni, felnevelni?
2015. nov. 21. 19:50
 37/38 anonim ***** válasza:
Cicurka, a kérdésed nem az, mert már döntöttél. A véleményünk nem érdekelhet téged, mert minden válaszolót meg akarsz győzni a magad igazáról. Így két opció marad: beteg barom vagy, avagy provokálsz.
2015. dec. 19. 01:02
 38/38 anonim válasza:
54%
És egy rokon temetésén ismerkedtetek meg a feleséged unikatesójával? Az is lehet hogy a nagyapád az apád :D Tuti valami putris vagy 😊 magyar ilyet nem csinál.
2016. jan. 4. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!