Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ő férje és az én feleségem sem akar már gyereket. De mi még igen. Mit gondoltok erről, hogy csinálunk magunknak titokban?
33 vagyok, a feleségem 31 éves és két gyerekünk van, az ő szülővárosában élünk az ő családja közelében. Mindig legalább 3-4 gyerekről álmodtam, de a feleségem nem akar már többet kettőnél. Anyagilag simán lenne rá keret, mert keresünk annyit és van annyi megtakarításunk.
A családdal elég sokat érintkezünk, anyóssal és apóssal pl 2-3 naponta találkozom, de a feleségem oldalági rokonaival (unokatesók, keresztszülők, stb.) is elég sokat, kb hetente.
Az egyik unokatestvére 25 éves csinos nő, akit már 16 éves kora óta ismerek és külsőre mindig azt láttam hogy tetszem neki és azért tisztán külsőre ő is nekem, bár a feleségem valamivel csinosabb nála. Neki egy 28 éves párja van, akivel egy közös gyerekük van, viszont ott meg a férfi nem akar már több gyereket és mindig óvszerrel szexelnek, a férfi nagyon vigyáz.
Évek óta néhány napja beszélgettünk kettesben, mikor átjött napközben, mikor csak én voltam itthon és kiderültek ezek a dolgok. Aztán a lényeg annyi, hogy jó vastag bőrrel elmondtam ami akkor és ott jutott eszembe, hogyha mindketten akarunk még gyereket, akkor össze kellene hoznunk közösen. Aztán megcsókoltam és nem tiltakozott. Az utóbbi 4 napban hat alkalommal szexeltünk és a végén mindig a puncijába élveztem mindenféle védekezés nélkül. Szeretnénk ha teherbe esne, ráadásul havi ciklus alapján vannak a legtermékenyebb napjai.
Megértem, hogy ez soha nem derülhet ki, az a gyerek sosem tudja majd meg hogy én vagyok az apja, de mivel a házastársaink korlátoznak minket egy ilyen nagy vágy beteljesítésében, ezért jogosan vettük a saját kezünkbe a dolgokat szerintem.
És igen, ettől függetlenül érzelmileg és anyagilag is kiállok a saját családom mellett és őket fogom támogatni mindig ezután is.
A másik hogy nem, a férfi nem fog rájönni abból, hogy védekezés ellenére lett a gyerek, hiszen a gumi is csak 99% védelmet nyújt.
7: Nem gyerekem van "valahol". Ha összejön, akkor látni fogom őt is minimum havi szinten és az anyját is, vagy akár még gyakrabban. Csak mondjuk azt hiszi, hogy nem az apja vagyok, hanem az anyja unokatestvérének a férje.
Az élettársáról meg tudom hogy rendes, normális ember és ha "becsúszna" egy második gyerek, akkor is rendesen nevelné fel.
10: Milyen "ilyen" szülőket? Lesz egy normális anyja és egy normális nem biológiai apja, akik rendben nevelik fel.
De ennek mi értelme? Mármint, részedről. Az anyjának mindegy, neki meglesz a két gyerek, de neked továbbra is két gyereked lesz, megy egy biológiai gyereked, de feltételezem, ha 3-4 biológiai gyerekre vágynál, akkor spermabankba mennél, és nem az asszonyt csalnád. Mert oké, hogy gyakran látod, de az továbbra is a más gyereke lesz, nem a tied, nem ölelheted meg, amikor akarod, nem szólhatsz bele a nevelésébe, folyamatosan vissza kell fognod magad, hogy ne bukj le, ha őt jobban kitüntetnéd a figyelmeddel- főleg, ha a testvére is ott van.
Nem lesz neked saját 3. gyereked, mert feltételezem 2 gyerek után azért tudod, hogy nem elég csak a spermát adni hozzá.
Szóval, visszatérve a kezdő kérdéshez: ha te magad nem tudsz apjaként részt venni az életében, akkor ennek mi értelme van?
12: Hatalmasat tévedtél a feltételezéseddel. Nekem a biológia számít. Az én spermámból lesz a gyerek, az én genetikámat örökli. Ráadásul úgy, hogy nem spermabankon keresztül egy ismeretlenbe megy, hanem a gyerekemet láthatom ezután is mondjuk havi szinten. Nekem ez bőven elég. Ennél jobb már csak az lenne, ha a feleségem akarna még egy gyereket, de az sajna nem lehet.
14: Mivel szép ő is, ezért persze hogy szexeltem volna vele. De nem vagyok megcsalós. A feleségemmel közel 10 éve együtt vagyunk és még soha nem csaltam meg. Előtte kamasz koromban voltam másik hét nővel, de "érdekes módon" 10 évig totál kibírtam megcsalás nélkül. Az meg, hogy külsőre tetszenek nők nekem és tudom hogy kit "dugnék meg vagy nem dugnék meg", remélem férfiként elnézed nekem. Tehát hogy tetszenek más nők is a feleségemen kívül. Most is csak az vitt erre, hogy legyen még biológiai utódom annyi, amennyit mindig is szerettem volna.
Az hogy kiderül, benne van a pakliban, de a nő is elég normálisnak tűnik, nem olyannak, aki valahogy elmondja. Nekem tudom hogy rossz lesz, hogy nem én nevelhetem, de kibírom valahogy.
15: Én is megértem őt. De attól még nekem is vannak vágyaim, amiket nem adok fel.
#10-es vagyok. Az a velemenyem, h kegyetlen onzoek vagytok mind a ketten. Mi a feneert vetted el a felesegedet, ha nem egyezik a velemenyetek a gyerekek szamat illetoen? Ha meg elvetted, akkor vedd figyelembe, h o nem szeretne tobb gyereket, m egy nonek eleg megerolteto. A ferfi csak kilovi a spermat, de a no vergodik 9 honapon keresztul.
Abba nem gondoltatok bele a sok eszetekkel, h az emberek nem hulyek? Az a gyerek hasonlitani fog a szuleire, es ha eppen rad ut, akkor a csaj ferjenek, meg a te felesegednek is fel fog tunni, h itt vmi nem stimmel.
A masik, mi lesz, ha a gyereknek vmi baja lesz, es mondjuk veratomlesztes kell neki, vagy mas olyan beavatkozas, amire a biologiai apjanra van szukseg?! Akkor mit fogtok csinalni?
Az a velemnyem, h onzoek vagytok, es csak magatokra gondoltok, de a csaladotokra nem. Raadasul kepes voltal a sajat feleseged unokatestverevel lefekudni. Az erkolcsi nivotok a 0 szint alatt van, az tuti.
17: Mert régen benne volt a 3-4 gyerekben. Az utóbbi pár évben, két gyerek megszülése után változott meg a véleménye hajthatatlanul. Szerintem hülyeség, hogy egy gyerek ennyire a szüleire üt. Nem hiszem, hogy olyan felismerhető lenne hogy tőlem van, pláne, hogy nincs semmi gyanú, ami ezt megalapozná. A vérátömlesztés, meg ilyenek, ezekre megint 1%-nál kisebb az esély. Másrészt mi van akkor, ha eltérő a vércsoportja az "apjáétól"? Ez normális, bármikor megtörténhet.
A terv szerint senki nem jár rosszul, senki nem érez majd fájdalmat. A feleségem örül, hogy az unokatestvérének lesz még egy gyereke. Én örülök, mert lesz még egy gyerekem. A feleségem unokatestvére örül, hogy lesz még egy gyereke. A gyerek örül, hogy élhet. A férj pedig először talán nem örül, hogy "becsúszott" még egy gyerek, de aztán úgy is elfogadja.
Amiket meg írtál az önzőségről, emberi nullaságról, egyszerűen nem tud érdekelni. Mosolygok és örülni fogok, ha a közös vágyaink ezzel a nővel majd beteljesülnek. Vannak benne kockázatok, de mindkettőnknek megéri a dolog.
Nem igazán értem ezt a felfogást. Neked csak az a lényeg, hogy biológiailag sok gyereked legyen? Menj spermadonornak és akkor lesz még 5-10-20 gyereked is. Ez még mindig jobb, mint ha az unokatesó gyereke lesz a tiéd, akit nem te fogsz nevelni.
Egy komoly betegségnél pedig igen is előfordulhat, hogy kiderül. Vannak olyan dolgok, amiket a gyerek egyértelműen az apjától örököl. Persze sose legyen ilyen beteg, de előfordulhat.
A hasonlóságot illetően pedig.. Két unokahúgom van. Az egyik egy az egyben az anyjára ütött..nagyon durva, tényleg!
A másik pedig az apjára. Ott ráadásul előző házasságból van már két nagyobb lány, ők szintén szakasztott apjuk.. A picurka meg nagyon hasonlít a két lány babakori énjére. Szóval bizony van olyan, amikor előjöhet az, hogy "szakasztott" apja.
Nagyon beteg, undorito allatok vagytok.
A tobbit elottem leirtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!