Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki árulja már el, hogy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki árulja már el, hogy mi a fenének nem lehet felrakni képet azzal akivel kapcsolatba vagyok? Mi zavaró van abba, ha valaki látja, hogy együtt vagyunk? Miért fáj ez a nőnek?

Figyelt kérdés
2015. nov. 2. 18:36
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Nekem meg igen is jól esne egy közös kép azzal a nővel akit szeretek! Lássa a világ, hogy nekem van a legcsodálatosabb barátnőm akit imádok
2015. nov. 2. 21:33
 12/42 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyenek általában nem vállalnak fel. Tipikus!
2015. nov. 2. 23:25
 13/42 A kérdező kommentje:
Akkor miért van velem?
2015. nov. 2. 23:27
 14/42 anonim ***** válasza:
0%
"Nincs ló, jó a szamár is." Sajnállak, öreg... :\
2015. nov. 2. 23:42
 15/42 A kérdező kommentje:

Ez a jövőhéten lesz tisztázva! Akkor jön haza és ha akkor sem lesz közös kép (ami a minimum) akkor szerúsz virág! Ennyi

Mondhat bárki bármit, 1 képbe senki sem halbel

2015. nov. 2. 23:47
 16/42 anonim ***** válasza:
Hát beléd sem szorult sok értelem. Ha nincs közös kép szakítok veled. Well okay. Mi 1 éve vagyunk együtt barátommal de nincs kint facebookon hogy kapcsolatban lennénk, közös képek is csak elvétve. Nem kell őket közzé tenni, nem tartozik másra csak ránk.
2015. nov. 2. 23:49
 17/42 A kérdező kommentje:
Nincs bennem a továbbiakban semmi empáti, meg hasonló dolgok. Amilyen az adjon Isten olyan fogadj isten is :D
2015. nov. 3. 00:11
 18/42 anonim ***** válasza:

16

Csak egy kérdés: Azt írod azért nem vállaljátok fel a kapcsolatot facebook-on, merthogy csak rátok tartozik, nem másra. Akkor ilyen formán szülők, barátok előtt is titkoljátok ugyanilyen magyarázattal? Hogy nem tartozik másokra?

2015. nov. 3. 19:44
 19/42 anonim ***** válasza:
Ne, nem titkoljuk, mindenki tud róla aki számít. De nem nyomjuk mások arcába a "cejelmemmel filmet nézünk", "celejmemmel elmentünk sétálni", "cejelememmel éppen vacsorázunk" típusú képeket és posztokat. Aki számít az tudja, hoyg párkapcsolatban élünk az idegeneknek meg semmi közük hozzá. Nem értem minek facebookon teregetni ezeket
2015. nov. 3. 22:16
 20/42 anonim ***** válasza:

" és ha akkor sem lesz közös kép (ami a minimum) akkor szerúsz virág! Ennyi "

:D :D hány éves vagy 12???

2015. nov. 4. 14:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!