Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, amit anya mond nekem kritikusan állandóan a párkeresésemről, most például azt mondta, hogy 33 évesen túl öreg hozzám egy 40 éves?
Már megbocsáss de 33 évesen ne édesanyád döntse el, hogy ki jó neked és ki nem. Állj a saját lábadra és dönts magadtól. Felnőtt nő vagy.
És nem mellesleg az én párom 9 évvel idősebb nálam pedig csak 20 leszek, de volt már 16 évvel idősebb is. Úgyhogy ne ezen agyalj.
Én azt gondolom, hogy 33 évesen n anyád dolga eldönteni te kit kedvelsz meg és kibe szeretsz bele. Lehet volt már házas a férfi, vagy fiatalon Casanova volt stb
Én 15 évesen nem hagytam, hogy helyettem döntsenek Pedig a barátom akkor 18 volt és milyen jól tettem! Azóta is nagy boldogságban éldegélünk.
18/L
Biztos, hogy 33 éves vagy és nem 13?
A kérdésed nagyfokú gyerekességre, döntésképtelenségre, és önállótlanságra utal!
Ha felnőtt nő vagy, akkor nem így viselkednél, mint amit ide kiírtál!
A kérdésed meg ennyi idősen iszonyat ciki!!
"Azt mondja a 30 feletti férfiaknak már valami beütése van,hogy nem találtak párt, feleséget. Mondom akkor mégis hány éveset keressek szerinte? 30-35 max."
Anyukád még a saját logikájának is ellentmond. :-)))
Vagy kiszúrni akar veled, hogy a már "beütéses" korcsoportból hozna össze valakivel? :-)
Abban nem igen van mozgástered, hogy anyukádnak milyen meglátásai vannak az életeddel és a társkeresési lehetőségeddel kapcsolatban. Azzal sem, hogy ezeket megosztja-e veled, s ha igen, milyen formában.
Abban viszont van mozgástered, meg felelősséged is magaddal szemben, hogy milyen mértékig hagyod magadat befolyásolni 33 évesen ilyen téren.
Ha nem úgy képzeled el az életedet, hogy 10-20 év múlva is anyukáddal fogsz élni, akkor lehet, hogy nem az ő nézeteire és hitrendszereire alapozva, hanem a saját eszedre és a saját érzéseidre hallgatva lenne érdemes ismerkedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!