Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy oldjátok meg a "nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy oldjátok meg a "nagy dolgotokat" ha a párotoknál vagytok?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, lassan 2 éve vagyok együtt a barátommal és majdnem minden hétvégén náluk alszok meg szünetekben is több napot ott vagyok. Az a helyzet, hogy nem merek náluk elmenni a wc-re valamiért pedig ő mindig bejelenti, hogy most megy meg nem is zavarna senkit (anyukájával lakik). Kakiltam már náluk se úgy, hogy akkor kint voltak az udvaron én meg gyorsan letudtam, vagy amikor rámjött a hirtelen szaladós nagydolog akkor is gyorsan kimentem és azt mondtam, hogy pisilek de ez szerencsére este volt :D péntek délután megyek és vasárnap délután jövök, de vasárnapra néha már minden bajom van, fáj a hasam és nehezen bírom tartani. Mit tegyek szerintetek? Mi lesz ha együtt fogunk élni? Ti hogy vagytok ezzel?

Normális válaszokat szeretnék kérni... :D

2015. okt. 30. 09:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
16%
A-a nem húzta le, épp egy drogos buli után szétcsúszva volt a nővérke, szóval nem csodálkoztam, hogy ilyen igénytelen.
2015. okt. 30. 10:29
 12/27 anonim ***** válasza:
92%

Anno (17 évesen) nekem is kellemetlen volt, pláne azért mert náluk a fürdőben van a wc, nagy helyiség (ergo van visszhang :D) és a fürdő a konyha és a nappali mellett van, ahol szinte null-24-ben tartózkodik valaki. De igazából úgy voltam vele, hogy ha kell akkor kell...Inkább minthogy felfújódjak vagy bélcsavarodást kapjak...Első pár alkalom után cikinek éreztem, amikor bement utánam valaki (alap a légfrissítő, de akkor is)...De aztán egyre természetesebb lett, hogy náluk is elmegyek wc-re.

Szerintem hülyeség visszatartanod 2-3 napig és nem is egészséges.

Mire eljuttok odáig, hogy együtt éltek, addigra ez már olyan természetes lesz, hogy totál eszedbe sem fog jutni a dolog, hogy vajon mit gondol. Mi 8 éve vagyunk együtt, abból 2 éve együtt élünk. Semmi para nincs ebből. Hidd el, addigra lesznek más dolgok amik jobban aggasztani fognak ;)

2015. okt. 30. 10:31
 13/27 Költőnő? ***** válasza:
75%

hát ez ilyen. Kaki az nem fél perc és hanggal meg kipárolgással jár. De amúgy meg kakilni jó. Visszatartani nem jó.

Sztem egy-két embert kivéve mki van ezzel.

2015. okt. 30. 10:35
 14/27 anonim ***** válasza:
35%

"Mi lesz ha együtt fogunk élni?"

Ja az nem gond, hogy megdug, szopod, análoz stb, de az igen ha el kell menni kaksizni, és megtudja? :DD

2015. okt. 30. 11:12
 15/27 anonim ***** válasza:
53%
Én eddig úgy tudtam, hogy a lányok vaníliaillatú szivárványszínű cukordíszes fagylaltot potyogtatnak magukból.
2015. okt. 30. 11:17
 16/27 anonim ***** válasza:
23%
Kimész a mosdóba és ha félsz, hogy kihallatszik mikor púzol, akkor lehúzod a wc-t. A víz csobogása elnyomja a kellemetlen hangokat.
2015. okt. 30. 11:24
 17/27 anonim ***** válasza:
95%

Tipikus "gyermekbetegség", majd kinövöd. Legjobb, ha hamar túlvagy rajta, teljesen felesleges ezen a tökéletesen természetes dolgon szégyenlősködni. Mindenki sza­rik, ráadásul mindenki büdöset, sőt, gyanítom, hogy a barátod rólad is feltételezi, hogy szoktál kakálni.

Sza­rnod kell --> sza­rsz.

2015. okt. 30. 11:27
 18/27 anonim ***** válasza:
95%

ez hülyeség, ezt csinálta a volt barátom és tök idegesítő.

egyrészt már 3x azt hittem hogy végzett, másrészt meg tiszta pazarlás

2015. okt. 30. 11:53
 19/27 anonim ***** válasza:
54%
"szívem, légyszi hangosítsd föl a tv-t, és maradj a szobában egy kicsit, köszi" :D
2015. okt. 30. 13:23
 20/27 anonim ***** válasza:
85%
Most csak arra lennék kíváncsi, hogy pl ebben a témában mi értelme van a lepontozásnak? :D Megjött a sok "kakivisszatartóhuszár" vagy mi? :D
2015. okt. 30. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!