Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy oldjátok meg a "nagy dolgotokat" ha a párotoknál vagytok?
18 éves lány vagyok, lassan 2 éve vagyok együtt a barátommal és majdnem minden hétvégén náluk alszok meg szünetekben is több napot ott vagyok. Az a helyzet, hogy nem merek náluk elmenni a wc-re valamiért pedig ő mindig bejelenti, hogy most megy meg nem is zavarna senkit (anyukájával lakik). Kakiltam már náluk se úgy, hogy akkor kint voltak az udvaron én meg gyorsan letudtam, vagy amikor rámjött a hirtelen szaladós nagydolog akkor is gyorsan kimentem és azt mondtam, hogy pisilek de ez szerencsére este volt :D péntek délután megyek és vasárnap délután jövök, de vasárnapra néha már minden bajom van, fáj a hasam és nehezen bírom tartani. Mit tegyek szerintetek? Mi lesz ha együtt fogunk élni? Ti hogy vagytok ezzel?
Normális válaszokat szeretnék kérni... :D
Anno (17 évesen) nekem is kellemetlen volt, pláne azért mert náluk a fürdőben van a wc, nagy helyiség (ergo van visszhang :D) és a fürdő a konyha és a nappali mellett van, ahol szinte null-24-ben tartózkodik valaki. De igazából úgy voltam vele, hogy ha kell akkor kell...Inkább minthogy felfújódjak vagy bélcsavarodást kapjak...Első pár alkalom után cikinek éreztem, amikor bement utánam valaki (alap a légfrissítő, de akkor is)...De aztán egyre természetesebb lett, hogy náluk is elmegyek wc-re.
Szerintem hülyeség visszatartanod 2-3 napig és nem is egészséges.
Mire eljuttok odáig, hogy együtt éltek, addigra ez már olyan természetes lesz, hogy totál eszedbe sem fog jutni a dolog, hogy vajon mit gondol. Mi 8 éve vagyunk együtt, abból 2 éve együtt élünk. Semmi para nincs ebből. Hidd el, addigra lesznek más dolgok amik jobban aggasztani fognak ;)
hát ez ilyen. Kaki az nem fél perc és hanggal meg kipárolgással jár. De amúgy meg kakilni jó. Visszatartani nem jó.
Sztem egy-két embert kivéve mki van ezzel.
"Mi lesz ha együtt fogunk élni?"
Ja az nem gond, hogy megdug, szopod, análoz stb, de az igen ha el kell menni kaksizni, és megtudja? :DD
Tipikus "gyermekbetegség", majd kinövöd. Legjobb, ha hamar túlvagy rajta, teljesen felesleges ezen a tökéletesen természetes dolgon szégyenlősködni. Mindenki szarik, ráadásul mindenki büdöset, sőt, gyanítom, hogy a barátod rólad is feltételezi, hogy szoktál kakálni.
Szarnod kell --> szarsz.
ez hülyeség, ezt csinálta a volt barátom és tök idegesítő.
egyrészt már 3x azt hittem hogy végzett, másrészt meg tiszta pazarlás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!