Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy haverom aki aztmonta hogy nem tetszem neki vizont mindíg azt mondja nekem hogy babam, gyönyörűségem meg ilyenek meg kérdezősködött egyik nap, hogy van-e barátom meg hogy járnák-e vele meg ilyenek és ÁLLÍTÓLAG van barátnője de nemhiszem?
Azt mondod: hogy azt mondta, hogy nem tetszel neki, de ugyanakkor azt mondja , hogy járnál e vele?
Lehet, hogy pont arra kellesz neki, de lehet hogy többször kellesz neki ugyanarra, de ha szerencséd van még többször,
és ha nagyon nagy szerencséd van , akkor lehet hogy "járni" is akar veled és akkor aztán nagyon nagyon soxor szeretné veled azt...
Én is szoktam olyanokat mondani, persze azoknak a csajoknak akiket kedvelek, hogy babám, nyuszifül. édesem kisszívem...ők tudják, hogy ezt kedvességből mondom nekik. Nincs jelentőssége.
L
Én is szoktam olyanokat mondani, persze azoknak a csajoknak akiket kedvelek, hogy babám, nyuszifül. édesem kisszívem...ők tudják, hogy ezt kedvességből mondom nekik. Nincs jelentőssége.
Lehet, hogy ő is hasonló mint én, vagy
tényleg tetszel neki és nem meri bevallani,
netán...arra kellenél, ha kapható vagy rá. akkor igen, ha meg nem ismerkedj jobban össze vele, s derítd ki miért mondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!