Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Mit ronthatok el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Mit ronthatok el, ha nem veti magát naponta 10 férfi magát a lábaim elé?

Figyelt kérdés

Szóval: átlagos vagyok, de az itteni oldal szerint naponta így is 20 férfinak kéne megállítania és bepróbálkoznia. Tegnap mentem 3x kutyát sétáltatni (nem volt senki). Elmentem suliba, edzésre, majd hazajöttem és még mindig nem volt senki :O Pedig az itteni férfiak szerint minimum mindegyiket bunkón le kellett volna koptatnom, de így hogy...?!

Mit rontok el? Hogyan érhetném el, hogy valóssággá váljon az itt mondottak, hogy még a csúnyáknál is 5-10 fő csapja naponta a szelet? Nálatok hányan próbálkoznak naponta és sírják tele a párnájukat miattatok?

Privit nem kérek.

2015. okt. 29. 09:22
1 2 3
 21/30 Költőnő? ***** válasza:
85%
mmint nyilván arra értem h marhaság, amivel itt rendszeresen dobálóztok
2015. okt. 29. 11:31
 22/30 anonim ***** válasza:
69%

24-eske, tudod, ha az utcán megyek, azt valami céllal teszem, nem csak lődörgök, így elsősorban arra figyelek oda, nem szemezgetek, mert nem azzal a céllal vagyok az utcán. Szoktam emberekkel beszélgetni, de 99%-ban nem ismerkedési céllal, vannak kéregetők, hittérítők, vannak, akik útbaigazítást kérnek, van, hogy nekem van szükségem segítségre tájékozódni, ha valami nagyon eldugott helyen van, ahova tartok, bár ez ritka, aztán van, hogy csak adódik valami út közben, amiről az utastársakkal elkezdünk beszélni, és megindul egy beszélgetés, vagy éppen rendezvényen.

De én már egy másik kérdésnél is kérdeztem, hogy hol vannak azok az utcán ismerkedő kedves, rendes, normális férfiak. Mert ismerkedőkből nekem ez a felhozatal (és nem vagyok bányarém):

- bunkó tahók

- ittasok

- volt egy, aki csak azt tudta ismételgetni, hogy "szia, hogy vagy"

- volt egy, aki rettegett a robotoktól, hogy átveszik fölöttünk az uralmat, és mellékesen foglalkozott scientológiával

Ez valahogy egyik sem a normális, kedves, rendes kategória.

2015. okt. 29. 11:35
 23/30 anonim ***** válasza:
13%
Nem szabad bántani a nőket. Tudod, ők a világ áldozatai, náluk soha nem kezdeményez senki,minden ostor rajtuk csattan. Mindenki szemétkedik velük, de ők semmit sem követnek el. Majd megkúrelja az élet őket, de azért meg lehet segíteni azt egy-két parasztlengővel.
2015. okt. 29. 11:38
 24/30 anonim ***** válasza:
89%

Na tessék, szóval akit nem szólítanak le, az is hibás, mert nem kezdeményez a férfiaknál...

Én eleve nem ismerkedem utcán, mert az égvilágon semmit nem tudhatok az illetőről, és a hiedelmekkel ellentétben nem a külső és a státuszszimbólumok alapján választok társat, hanem a személyiség, értékrend, életmód alapján. Ez pedig senkire nincs ráírva. Ráadásul az utcai ismerkedésnél nem tudható, hogy a másik fél egyáltalán nyitott-e az ismerkedésre, szabad-e, sőt, egyáltalán heteroszexuális-e. Az utcai ismerkedés a visszautasítás melegágya.

Engem az elmúlt évben összesen ketten szólítottak le egyértelműen és bevallottan ismerkedési szándékkal, plusz egy öreg bácsika, de őt nem tekintem semmilyen szempontból potenciális partnernek. Volt még egy fiatalember, aki többször is odajött hozzám a buszmegállóban különböző információkért az úticélját illetően, szerintem ő is ismerkedni szeretett volna, csak elbátortalanodott és nem jelezte. Egyiküknek sem adtam bátorítást, nem szemeztem, nem mosolyogtam, maguktól kezdeményeztek.

Az utcai ismerkedők aránya mindig is ennyi volt életemben. Egy buliban, szórakozóhelyen jóval többen próbálkoznak, de ott sincs meg a napi 10-20. Internetes oldalakon simán megvan, de ezeknek a próbálkozóknak a többsége mindenkinél bepróbálkozik, nem igazán érdekli, hogy én kit/mit keresek (kor, távolság, családi állapot, stb. lényegtelen, arra számítanak, hogy a nagy számok törvénye alapján valami összejön).

Amúgy a siránkozó nőgyűlölők arra még nem jöttek rá, hogy ha a nők követnék az általuk javasolt technikát, és mindenkinek adnának esélyt, akkor sem javulna a helyzetük, mert akkor MINDENKINEK adnának, nem csak nekik személy szerint... tehát ha igaz lenne, hogy egy nőt naponta tízen leszólítanak, akkor mire delikvensük eljut a kiszemelt nőig, ő már összejött valakivel.

2015. okt. 29. 11:41
 25/30 anonim ***** válasza:
87%
Ez tetszik. Egyetértek veled. magamat átlagosnak tartom, a visszajelzések szerint az átlagosnál jobb vagyok mégis kevesen szólítanak le. Sőt, utcán nem is szoktak, mert eleve ritka az, ha valaki utcán ismerkedik. A szórakozóhely más dolog. Arról már ne is beszéljünk, hogy ritkán mozdulok ki ilyen helyekre, szóval hol lenne rá lehetőségük egyáltalán? Nem, nekem sem kell elhajtanom naponta még 1 férfit sem. Valószínűnek tartom, hogy az így gondolkodónak kevés élettapasztalata, önismerete, szociális jártassága van, és kizárólag a saját negatív, szűk metszetű tapasztalatai tükrében képes a világot szemlélni.
2015. okt. 29. 12:10
 26/30 A kérdező kommentje:

Kedves GYIK-es fiúk/férfiak!

Szeretnélek megkérni titeket, hogy mellőzzétek a privát üzeneteket, van barátom. A kérdésem feltevésének célja az volt, hogy rávilágítson egyesek számára, hogy a valóság picit más, mint amit elképzeltek. Azaz a férfiak nem szólítják le 5 percenként a nőket, sőt... alig-alig szokták az utcákon.

Szóval: nem vagyok kíváncsi arra, hogy hogyan kéne megölni, megverni vagy megerőszakolni a szentségtörő kérdésem miatt. Nem kérek senki nemi szervéről képet. Nem tartom magam prostinak (illetve ezek szinonimájuknak sem), de gratulálok aki ezt kikövetkeztette ennyiből, magyarázza el a gondolatmenetét.

2015. okt. 29. 12:27
 27/30 anonim ***** válasza:
87%
Ráadásul humortalan fafejek, akiknek nagyon nem vágták le a poént...
2015. okt. 29. 12:47
 28/30 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom. Ebben az évben max 3 ember szólított le, azok közül kettő külföldi volt és útbaigazítást kért, illetve egy magyar aki szintén útbaigazítást kért.

A ffi barátaim azt kérdezik, miért nem randizgatok? Nincs szemük a pasiknak? Talán mind meleg vagy vak?

Elég kicsi településen is élet, nincs is itt nagy lehetőség ismerkedésre.

Női munkahelyen dolgozom, hazafele úton kb. 50 embert ha láttam a belvárosban, egyik pont a munkatársam volt, kb 10 munkás, akik piszmogtak vlmit a járdán, egy hajléktalan, a többi meg kisiskolás és idős bácsik és nénik (ha suli lenne, még ennyien sem lettek volna az utcán).

Kétszer volt olyan, hogy boltban vásároltam, és az eladó srácok flörtöltek velem, de abból az egyik nem számít, mert már régóta nézegettük egymást, szóval az sem ismeretlenül való leszólítás... Ennyit az utcai leszólítós emberkékről.

2015. okt. 29. 14:12
 29/30 anonim ***** válasza:
89%

Egy szónak is száz vége, nem hiszek nektek!

Nekem szent meggyőződésem, hogy bármilyen átlagosnak mondott nő kilép az utcára akkor máris férfiak hada, virágcsokrokkal a kezében verekedik egymással, hogy elsőnek tudja átadni a csokrát, autók állnak meg mellette, hogy a vezetőik kikezdjenek velük, valamint legalább 50-60 férfi kéri el a telefonszámukat és még délelőtt 10 óra sincs ilyenkor. :D

2015. okt. 29. 15:19
 30/30 anonim ***** válasza:
75%

Ez jó kérdező :D :D

de szerintem hasztalan ezeket itt képtelenség meggyőzni bármilyen érvvel, vagy iróniával. Élnek a saját kis világukban és mindenféle kényszerképzeteik vannak. Én olyat is olvastam már itt hogy egy társkeresőre regelő nö 1 hét alatt találna APÁNAK VALÓ FÉRFIT :DDD azt hittem zuhanok a fotelből. Reális, személyes tapasztalat nulla, de észt osztani azt megy. Meg ha egy nővel szakít a pasija máris 15 másik ugrik rá, akik eddig csak arra vártak h a csaj szingli legyen végre..hát hol élnek ezek? sok volt az amcsi film?

te meg 24/f tényleg csavargasd már tovább a dolgokat, kínotokban már nem tudtok mit írni...

2015. okt. 31. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!