Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Mit ronthatok el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Mit ronthatok el, ha nem veti magát naponta 10 férfi magát a lábaim elé?

Figyelt kérdés

Szóval: átlagos vagyok, de az itteni oldal szerint naponta így is 20 férfinak kéne megállítania és bepróbálkoznia. Tegnap mentem 3x kutyát sétáltatni (nem volt senki). Elmentem suliba, edzésre, majd hazajöttem és még mindig nem volt senki :O Pedig az itteni férfiak szerint minimum mindegyiket bunkón le kellett volna koptatnom, de így hogy...?!

Mit rontok el? Hogyan érhetném el, hogy valóssággá váljon az itt mondottak, hogy még a csúnyáknál is 5-10 fő csapja naponta a szelet? Nálatok hányan próbálkoznak naponta és sírják tele a párnájukat miattatok?

Privit nem kérek.

2015. okt. 29. 09:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
87%

Én se értem ezt az egészet... már tényleg elhiszem lassan hogy rettentő ronda vagyok és nyomorék :D

Bár mondjuk tegnap leszólított egy kis cigánygyerek, bár nem tudom ennek örüljek-e :DDD

2015. okt. 29. 10:49
 12/30 anonim ***** válasza:
89%

Ebbôl is látszik, hogy azok a fiúk akik ezeket a kérdéseket írják csak önmaguk sebét nyalogató kutyusok. Nem fognak naponta 10-20 leszólítani ez hülyeség. Max akkor ha úgy öltözöl mint egy hivatásos forgalom számláló. De ezek az ajánlatok nem lesznek kedvedre valók az szinte biztos.

18,5N

2015. okt. 29. 10:53
 13/30 anonim ***** válasza:
0%

"naponta"

Ha ennyire buta vagy, csoda ha meglát egy 60 IQ-s kis cuki.

2015. okt. 29. 11:01
 14/30 anonim ***** válasza:
90%

Ez a felfogás szerint én még az átlagos szintet sem érem el, mert nemhogy naponta, de még évente sem jön össze a 10-20 leszólítás (ha jól rémlik, a 2015ös évben kemény egy srácnak jutott eszébe hozzám szólni, az is a villamos menetirányára volt kíváncsi, vagy valami ilyesmi). Pedig őszintén szólva, szerintem nem is vagyok olyan rossz bőr.

Rajtam is segítsetek, ó, mindent tudó, "mindennőegyformakivételnélkülilyenolyan" mantrákat mondogató srácok, mit ronthatunk el vajon?

2015. okt. 29. 11:02
 15/30 anonim ***** válasza:
88%

Az utcán engem is csak némi apró reményében szoktak leszólítani. Ismerkedés céljából kétszer jöttek oda hozzám, az egyikőjükkel jártam is egy rövid ideig, a másik pedig a "szia, nagyon csinos vagy" után eloldalgott :')

Ha a keleti felé mennék minden nap, biztos lenne pár férfi aki leszólít, csak hát ők a markukat tartanák egy kis pénzért :'D

20N

2015. okt. 29. 11:13
 16/30 anonim ***** válasza:
1%

Milyen viccesnek hiszik magukat a nők itt.. :)

Pedig nem bonyolult a dolog,és azok akik nem is annyira szépek is lehetnek olyanok,akiket leszólítanak többször.

Csak ehhez általában tenni is kell tudjátok,mondjuk hogy szemeztek az illetővel egy ideig,mosolyogtok rá.

Ja igen,és a legjóképűbbek között keresgéltek csak,őket nem fogja érdekelni a mosoly meg hasonlók,mert ők már megszokták,naponta 50 másik nő mosolyog rájuk,szóval valami értelmesebb,és normális kinézetű férfit keressetek,ha akartok is valamit...

Szóval ki hányszor szokott szemezni,mosolyogni közületek arra,aki mondjuk bejön neki? Kíváncsi vagyok.

24/F

2015. okt. 29. 11:19
 17/30 anonim ***** válasza:
26%
21.-nek nincs kedvem lenni, így nem szólítom le őket. Nem sok esélyem lenne az előttem levő napi 20 sráccal felvenni a harcot.
2015. okt. 29. 11:19
 18/30 anonim ***** válasza:
85%

de ha már szemezünk, mosolygunk abban mi is benne vagyunk, kezdeményezés szinten :D:D

ti meg azt állítjátok hogy csak jönnek sorban.

nyilván aki tetszik azt megnézem, de én nem vagyok flörtölős, ha észreveszem hogy néz maximum zavarba jövök, de nem fogok kacsintgatni meg vigyorogni rá :D:D (persze a zavarba jövés is látható, szóval azt is veheti biztatásnak valaki)

egyébként engem összesen 2 pasi szólított le utcán. 21 vagyok, szerintem nem nézek ki olyan rosszul, sokszor vagyok az utcán, és még így is. na akkor miről beszélünk?

2015. okt. 29. 11:24
 19/30 Költőnő? ***** válasza:
84%
ez az 24f, csavargasd míg vmi kifacsart logika mentén hátha igazad lesz. Nem érted, értitek, h amit a kérdező írt az egy nettó marhaság?!
2015. okt. 29. 11:30
 20/30 anonim ***** válasza:
12%
még a legrondább nőnek is van sexuális élménye ellentétben 1 ronda pasinak nincs max prostival
2015. okt. 29. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!