Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Szerintetek szemétül viselkedem?
15 éves lány vagyok és van az osztályomban egy srác aki tanév elejétől kötölőzködik velem. Az elején még elröhögtük a dolgot, de ma betelt a pohár és azt mondtam rá, hogy " balf*sz " , ezután pedig elkezdődött egy rövid szópárbaj, ahol mindketten próbáltuk egymást leégetni a másik előtt. Az osztály persze nagyon élvezte .....
Srácok, a fiú helyébe mit várnátok el tőlem ? Biztos nektek se esne jól, hogy beégesselek titeket, de más megoldást nem találok, ha folyton szekálni próbál ( ráadásul jó hangosan )
Mit tanácsoltok ?
jol csinaltad.
en is uvoltozok a masikkal ha olyan, de ugy h nem jut szohoz.
nekem minden nap sikerül összevesznem valamelyik osztálytársammal, de az úgy zajlik hogy én ugatok neki ő meg próbál menekülni.
18/L
17:56
Itt nem neked kell kérdezni
Jól csináltad, bár engem nehezen égetnél be :)
Ez hülyeség, a szájkarate csaj olaj a tűzre :D Nálam inkább az hat ha le se szаrja a csaj, egy idő után megunom :P
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!