Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki betöltötte a 30-at úgy, hogy nincs se férje, se gyereke nem volt nagyon elkeseredve?
ne pontozzatok le, de mi a p..csa történik 30 után, hogy MINDENKI temeti magát? 26 vagyok, de már az ismerőseim is nyavajognak, hogy jaj jön a gonosz mumus 30.
Tényleg érdekel, mi a fene történik 30 után?
Egyáltalán nem vagyok elkeseredve, ugyanis nem akarok gyereket se, meg férjhez menni sem életcélom.
Elég, ha megnézem azokat, akik férjhez mentek 25 körül, és szültek egy(-két) gyereket, hogy milyen életük van most.
Ha nem vált el, akkor is egyedül viszi a háztartást, egyedül nevel gyereket, közben dolgozik, és próbálja fenntartani a látszatot, hogy milyen boldog. A férjétől meg el kell ájulni, ha nem iszik, nem veri a családot, heti egyszer elmosogat, és két hetente füvet nyír.
Nézd meg, hogy néz ki egy házas, kisgyerekes 30 éves nő! Aztán hasonlítsd össze egy 30 éves szingli nővel! Mintha nem is egy korosztály lenne!
És én ezért legyek szomorú? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!