Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki betöltötte a 30-at úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki betöltötte a 30-at úgy, hogy nincs se férje, se gyereke nem volt nagyon elkeseredve?

Figyelt kérdés
2015. okt. 26. 16:51
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb eljutni egy bizonyi szellemi érettséghez és érzelmi józansághoz először és ennek függvényében gondolni házasságra és egyebekre. Így nem jönnek majd elő az olyan gondolatok később, mint pl. "mennyi időt vesztegettem erre az ökörre (a páromra)", aki 30 pl. felett sem képes féken tartani magát nők ügyében. Tehát jobb józanul átgondolni azt, hogy melyik férfivel érdemes házasodni, persze kompromisszumokat lehet kötni, de akkor is fontos a józanság.
2015. dec. 27. 17:30
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

ne pontozzatok le, de mi a p..csa történik 30 után, hogy MINDENKI temeti magát? 26 vagyok, de már az ismerőseim is nyavajognak, hogy jaj jön a gonosz mumus 30.

Tényleg érdekel, mi a fene történik 30 után?

2017. júl. 18. 13:04
 33/35 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagyok elkeseredve, ugyanis nem akarok gyereket se, meg férjhez menni sem életcélom.

Elég, ha megnézem azokat, akik férjhez mentek 25 körül, és szültek egy(-két) gyereket, hogy milyen életük van most.

Ha nem vált el, akkor is egyedül viszi a háztartást, egyedül nevel gyereket, közben dolgozik, és próbálja fenntartani a látszatot, hogy milyen boldog. A férjétől meg el kell ájulni, ha nem iszik, nem veri a családot, heti egyszer elmosogat, és két hetente füvet nyír.

Nézd meg, hogy néz ki egy házas, kisgyerekes 30 éves nő! Aztán hasonlítsd össze egy 30 éves szingli nővel! Mintha nem is egy korosztály lenne!

És én ezért legyek szomorú? XD

2017. júl. 18. 13:58
 34/35 A kérdező kommentje:
Jó kérdés mi is ez a bűvös 30. Nem is tudom. Gyerekkoromban kitüztem magamnak, hoy mit szeretnék elérni 30 éves koromra es ezek is közte voltak. Kíváncsi voltam más hogy gondolkodik erről.
2017. júl. 18. 18:27
 35/35 anonim válasza:
80%-os válaszoló, te nagyon férfiellenes vagy, legalábbis itt minden válaszodból ez jön le. :D
2017. júl. 18. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!