Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki betöltötte a 30-at úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki betöltötte a 30-at úgy, hogy nincs se férje, se gyereke nem volt nagyon elkeseredve?

Figyelt kérdés
2015. okt. 26. 16:51
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Én azért voltam elkeseredve, mert párkapcsolatom se volt. Mellesleg azóta van. Ne misztifikáld túl ezt a 30-at.
2015. nov. 18. 13:39
 22/35 anonim ***** válasza:

Nem igazán...Persze jó lenne már egy partner, de ha nincs hát nincs. Légyegében hozzá lehet szokni, és elfogadni, hogy valakinek ez nem adatik meg.

Gyereket meg soha nem akartam, se 30 előtt, se azután. Ha a fiúnak már van az nem gond egyébként.

Szóval elkeseredve nem voltam, mert mindig ugy éltem, hogy egyedül vagyok.

2015. nov. 18. 14:30
 23/35 anonim ***** válasza:
0%
Ha 30 felett is csóró (= nem keresel 4-500 nettót, ennyi kell min. hogy egy nő emberszámba vegyen) vagy, esélyed nincs semmire. Max elvegetálhatsz egyedül egy albérletben vagy továbbra is a szüleid nyakán.
2015. dec. 9. 15:18
 24/35 anonim ***** válasza:
"nem keresel 4-500 nettót, ennyi kell min. hogy egy nő emberszámba vegyen" - Hol? Nekem az is megfelel, ha az én bérkategóriám szintjén van, az általad említett fizetést én 3-4 hónap alatt keresem meg. Mondjuk az enyémnél kb. 30%-kal kevesebb még belefér, de annál kevesebb már nekem is kevés, mert a közös megélhetés probléma lenne.
2015. dec. 9. 21:44
 25/35 anonim ***** válasza:
0%

"Hol? Nekem az is megfelel, ha az én bérkategóriám szintjén van, az általad említett fizetést én 3-4 hónap alatt keresem meg."

Az átlag magyar nő minimum milliomosra pályázik, mert büdös neki a munka és a férfitól várja el, hogy kiemelje a trágyából. Az viszont, ha te nem ilyen vagy nagyon szép dolog, de attól, hogy van fehér holló, az ember általában csak feketét lát.

2015. dec. 10. 00:23
 26/35 anonim ***** válasza:
# 25 Időpont ma 00:23 - Az én nőismerőseim (beleszámolva az összes eddigi iskolatársamat, kollégámat, nagy létszámú rokonságomat és egyéb ismerőseimet is a közeli barátaim mellett) nagy többsége az én álláspontomat képviseli, és nem a férfitól várja el, hogy eltartsa. Ha ti ilyen lusta dögökkel vagytok körülvéve, az csak annyit jelent, hogy ti mozogtok rossz körökben.
2015. dec. 10. 00:32
 27/35 A kérdező kommentje:
Én sem értem ezt a fajta hozzáállást, úgy gondolod, hogy ma Magyarországon azok keresnek 4-500 ezer forintot akik tanult, szorgalmas emberek? Ezt te se gondolhatod komolyan. És akinek 200 ezer Ft a fizetése, az lusta és azt várja el, hogy más tartsa el? Nem értem a logikát. Én egyetemet végeztem, 5 éveset, nem büfé szakot, azóta is folyamatosan tanulnom kell, amióta lediplomáztam dolgozom, és nekem sem 400 ezer a fizetésem, akkor engem most ezért nem vesznek emberszámba? És nincs is jogom a boldog élethez, csak hogy anyámnál vegetáljak?
2015. dec. 10. 06:52
 28/35 anonim ***** válasza:

Apám vezető beosztásban keresett ennyit, míg aktív volt (most már nyugdíjas), de a nulláról indult, és nagyon szegény családból került ki, és kiváló szakember lett (még most nyugdíjasan is kap állásajánlatokat, mert olyan jó a szakmájában, hogy nagyon kellene a tudása, és kevesen vannak az újoncok a szakmában, csak nyugdíjasan korlátozottak a lehetőségei, és a nyugdíja is elég jó, illetve otthon anyám mellett - aki pszichésen instabil - szükség van rá...)

Magyarországon ennél jóval kevesebb az átlagfizetés, de aki annyit már megkap, vagy az én fizetésemet eléri (ami valamivel kevesebb is), az szerintem már nem számít csórónak, mert ebből azért meg lehet élni, nem kell hozzá 4-500ezer...

2015. dec. 10. 10:05
 29/35 anonim ***** válasza:

23-mas butaságokat beszél, mert valószínűleg nagyon megkeseredett. Ha igaz volna, amit mond, alig pár harmincas pasinak lenne nője Magyarországon, márpedig nem ez a helyzet.

Párom 36 éves, 200 körül keres, és már előttem is volt partnere. És mielőtt a 23-mas azzal jönne, külsőre is teljesen átlagos kinézetű férfi, nem pedig egy görög isten.

2015. dec. 10. 11:47
 30/35 anonim ***** válasza:
95%

"Az átlag magyar nő minimum milliomosra pályázik, mert büdös neki a munka és a férfitól várja el, hogy kiemelje a trágyából. "

Nem tudom, mi a frászt tudsz az átlag magyar nőről, amekkora bornírt hülyeségeket írsz, szerintem max. a buszon láttál messziről nőt.

2015. dec. 10. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!