Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki betöltötte a 30-at úgy, hogy nincs se férje, se gyereke nem volt nagyon elkeseredve?
Nem igazán...Persze jó lenne már egy partner, de ha nincs hát nincs. Légyegében hozzá lehet szokni, és elfogadni, hogy valakinek ez nem adatik meg.
Gyereket meg soha nem akartam, se 30 előtt, se azután. Ha a fiúnak már van az nem gond egyébként.
Szóval elkeseredve nem voltam, mert mindig ugy éltem, hogy egyedül vagyok.
"Hol? Nekem az is megfelel, ha az én bérkategóriám szintjén van, az általad említett fizetést én 3-4 hónap alatt keresem meg."
Az átlag magyar nő minimum milliomosra pályázik, mert büdös neki a munka és a férfitól várja el, hogy kiemelje a trágyából. Az viszont, ha te nem ilyen vagy nagyon szép dolog, de attól, hogy van fehér holló, az ember általában csak feketét lát.
Apám vezető beosztásban keresett ennyit, míg aktív volt (most már nyugdíjas), de a nulláról indult, és nagyon szegény családból került ki, és kiváló szakember lett (még most nyugdíjasan is kap állásajánlatokat, mert olyan jó a szakmájában, hogy nagyon kellene a tudása, és kevesen vannak az újoncok a szakmában, csak nyugdíjasan korlátozottak a lehetőségei, és a nyugdíja is elég jó, illetve otthon anyám mellett - aki pszichésen instabil - szükség van rá...)
Magyarországon ennél jóval kevesebb az átlagfizetés, de aki annyit már megkap, vagy az én fizetésemet eléri (ami valamivel kevesebb is), az szerintem már nem számít csórónak, mert ebből azért meg lehet élni, nem kell hozzá 4-500ezer...
23-mas butaságokat beszél, mert valószínűleg nagyon megkeseredett. Ha igaz volna, amit mond, alig pár harmincas pasinak lenne nője Magyarországon, márpedig nem ez a helyzet.
Párom 36 éves, 200 körül keres, és már előttem is volt partnere. És mielőtt a 23-mas azzal jönne, külsőre is teljesen átlagos kinézetű férfi, nem pedig egy görög isten.
"Az átlag magyar nő minimum milliomosra pályázik, mert büdös neki a munka és a férfitól várja el, hogy kiemelje a trágyából. "
Nem tudom, mi a frászt tudsz az átlag magyar nőről, amekkora bornírt hülyeségeket írsz, szerintem max. a buszon láttál messziről nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!