Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalás, hazugságok stb egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás, hazugságok stb egy kapcsolatban ami kiderül, utána keresztbe tennétek az illetőnek, hogy minden rosszat amit okozott nektek, ő is átélje?

Figyelt kérdés

2015. okt. 26. 09:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Utólag tényleg kiderült, hogy amit neki mondott az tényleg az ellenkezője volt a valóságnak...
2015. okt. 26. 10:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Elfelejteném és kész. Épp eléggé megalázó a helyzet, amibe ő sodort, miért szégyeníteném meg magam még jobban játszmázással és miért pocsékolnék még több időt rá, mint eddig? Amíg ez köti le a figyelmed, meghosszabbítod az elpocsékolt időt.
2015. okt. 26. 10:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert ez méltóságon aluli, hitvány dolog.
2015. okt. 26. 10:33
 14/18 anonim ***** válasza:
23%

Jézusom...mennyi álszent,gyenge ember :D

Szerintem helyzet függő, én alapjáraton bosszúálló típus vagyok. Ugyanakkor volt már, hogy csak simán elengedtem az ellenem tett sérelmet.

Ha az én húgommal tették volna, látszolag semmit sem tennék, de a színfalak mögött szétb***nám a srácot. ^^

Plusz ha megtudod akadályozni, hogy mást ne verjen át akkor le kell leplezni a mocskos állatját. :3

2015. okt. 26. 10:48
 15/18 anonim ***** válasza:
64%

"Jézusom...mennyi álszent,gyenge ember :D

Szerintem helyzet függő, én alapjáraton bosszúálló típus vagyok."

Te ilyen típus vagy, én meg nem, most akkor mi van?

Nem kell álszentezni, én úgy vagyok vele, hogy ha hagytam magam felültetni, akkor ez van, tanulok belőle és odébbállok. A gerinctelen emberrel nem foglalkozom tovább, miért is tenném, amikor annyi más van, amivel vagy akivel törődhetek?

2015. okt. 26. 10:52
 16/18 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem az a gyenge, aki nem tud továbblépni, ha más közli vele, hogy már nem akar vele lenni. Főleg, ha át is veri mellé, stb. Erő nem ahhoz kell, hogy benneragadjunk egy helyzetben, hanem ahhoz, hogy továbblépjünk és merjünk változtatni valami jó irányba.
2015. okt. 26. 11:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell bosszu majd az élet..

Engem nem engedett kilépni a férjem..én örlődtem a gyerekeim néztem meg sajnàltam is hisz miattunk melozott sokat ..csak igy magamba örlődtem depis lettem..mire eljutottam oda kilépek.. meg zsarolt hogy elveszi a gyerkeimet m egöl kirugat stb :( a belejentett mhelyemnek is nagy àra volt..lehet sose leszek képes uj kapcsolatot kezdeni..senki se segitett önzetlen mindennek àra volt..

Aztàn lebukott a férjem..tul koràn mentem haza a melobol..a hàtam mögött nőzött és utàna se akart elvàlni.. a csajànak beadta a gyerekek miatt volt velem..holott nem igaz..mert leràngatta rolam a takarot kiabàlta tőle é lve nem szabadulok ha az övé nem akkor màsé sem lehetek..-na ezekbe a tàrgya voltam szo se volt benne a gyerekekről..

Anyagilag helyreàlltam..dühös voltam..de örökre hàlàs leszek a csajànak hogy megszabaditott ettől a zs arnoktól..most apuka ha jön làthatàsra làtja hogy mindent lassacskàn felujjitok ..sok uj butor..amit ő nem csinàlt meg 10év alatt erkélyt én bepucoltattam beszineztettem..

Sok szaron àtmentem megtanultam csak annak segitek aki nekem segit..mert még egy butor összerakàshoz is szakembert kell hivnom mert soha senki se ér rà..a gyerekeimre a nagyszülők se jöttek vigyàzni dolgoztam annyit hogy fussa bébiszitterre..az elmult évek sérelmei mély nyomokat hagytak és sokszor azt adom a gyerekeimnek amit én kaptam pedig tudom nem jo..de sokat dolgoztam sok volt a stressz nem aludtam..soha senkire se szàmithattam..

Most férjemnek bebizonyitottam nem vagyok eltartott..ellàtom a két gyereket mellette anyagilag jobban àllok mint anno mellette..de vissza is vettem a pénz nem boldogit..egy anya nem lehet anya apa egybe..ha csak dolgoztam a gyerek rontott a suliba..nem tudok hàromszàzezreket keresni a két gyerek többet ér..magànyos vagyok szeretethiànyom van és a pénz nem boldogit..kicsinàlt a most màr volt férjem..de tudom nem lesz boldog kapott egy problémàs fiut az uj kapcsolatàban..a csaja jobban keres ami az egojàt biztos bàntja (hisz anno nekem azt mondta eltartott vagyok mert gyeden mindent ő vett minden az övé volt..eladta ellopkodta azt is amit ajàndékba kaptam anno tőle..)..most a csaja is lehet szül majd neki akkor nem lesz a csaj csalàdfenntarto..na majd neki is mondja hogy eltartott??a csajànak az előélete elég durva igy a hallomàs alapjàn több f szt fogott mint kilincset meg éjszakàba melozott meg r udtàncos volt a tesoja..szoval mindig benne lesz a hol van a pàrom biztos dolgozik hisz egy betegesen féltékeny férfi..az öccsére is az volt szinte kerültem az öccsét nehogy gond legyen..nem mentem soha sehova nélküle..igaz meginogtam egyszer érzelmileg nagyon de az màr akkor mikor otthon csak csesztetést kaptam..persze el is mondtam neki..na onnan is csak engem okolt..bezzeg ő a félrelépését a mai napig nem mesélte el miota tart..

Szoval az élet majd megoldja..majd a nője ha kirakja aztàn mehet vissza anyucihoz aki meghűti neki a darakàsàt is..

De az én életem se lesz màr sose kerek..tul sok volt a sérelem a hazugsàg..

Sose lennék sz erető hisz milyen szar az egy nőnek nekem is az volt pedig elötte a férjem màr mindent kiölt..de a hazugsàg ami fàjt..

2015. okt. 26. 13:06
 18/18 anonim ***** válasza:

Engem nem engedett boldognak lenni uj életet kezdeni..zsarolàssal tartott brnn ebbe a kapcsolatban..a hàtam mögött meg màr rég nője volt de gondolom amig nem volt biztos hogy mehet oda addig jo voltam a hiteleket fizetni..

De majd az élet megbosszulja..elösször voltam csak dühös de utàna belàttam én csak jol jàrtam..màr anyagilag felàlltam màr csak lelkileg kell hogy a gyerekeimbek legyen igy is egy boldog gyerekkoruk a sok sérelem utàn is..

Meg kellett tanulnom nem utàlni az apjukat hisz attol.megint csak ők boldogtalanok :( igy engedem őket többet is mint a làthatàs előirja..de lassan ugyse akarnak menni mert ott a gyerek bàntja őket..majd kialakul minden..mindenki sérült..nem ilyen jövőt akartam a gyerekeimnek..

2015. okt. 26. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!