Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem tudom hogyan kell kapcsolat céljából ismerkedni, flörtölni, hogy kell kialakítani egy kapcsolatot és utána kapcsolatban élni?
ismerkedj online!
én legalábbis ezt tettem. felregisztráltam egy társkeresőre, randiztam.
eleinte tök béna voltam, izgultam, satöbbi, de mindegyik randiból le tudtam vonni a következtetést, így amikor olyan pasi jött, aki fontos volt, vele már nem voltak furcsa pillanatok, amikor nem tudtam, hogy mit kell mondani, csinálni..
illetve, chaten ha találsz normálisabb lányt/fiút, akkor ott is lehet gyakorolni, hogy miről érdemes beszélgetni, hogy lehet beszéltetni, zavarba hozni, satöbbi. de persze mindenki más, így mindenkivel egy kicsit másképpen kell flörtölni, elhúzni előtte a mézesmadzagot. fontos hozzá az emberismeret, testbeszédet megéri tanulmányozni, abból elég gyorsan le lehet vágni, hogy a másik érdeklődik e, van e esélyed, vagy nem.
hirtelen ennyi jutott eszembe, ha van kérdésed, írj, szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!